Mi történik velem? 3 féle kérdést teszek föl a leírásban 👇
Sziasztok. 1 éves kapcsolatom van a barátnőmmel (már ha lehet is annak nevezni...) és a kapcsolat 5. hónapja után elkezdtem ideges lenni (idegbeteg), szomorú lenni. Mivel a barátnőmtől nem kapok semmi szeretetet a kapcsolatunk 3. hónapja óta.. (3. És 4. Hónapban kórházban volt szorongással és addig nem írt vissza 2 hónapig..)
Most már rég meggyógyult de még szed gyógyszereket. Semmi szeretetet nem kapok tőle, se egy "Szeretlek"-et (régen mindig írta a kapcsolat 3.hónapjáig), mikor megyek hozzá át se ölel, puszit se ad, semmi.. nézi a tévét vagy alszik..
De nem részletezem tovább inkább...
Most már ott tartok, hogy egyik pillanatban amikor eszembe jut, hogy olyat csinált a barátnőm, ami nekem bántó, nem tetszik akkor azonnal idegbeteg leszek de úgy, hogy már majdnem sírok, később mikor megnyugszom, akkor kicsit boldog vagyok. De otthon például mindig szomorú vagyok. Vannak olyan pillanatok, hogy legszívesebben dobnám a lányt és vannak olyan pillanatok amikor az jár az eszembe, hogy mikor kérjem meg a kezét meg ilyenek.. ez ilyen hangulatingadozás lehet.. már szeptember óta van ez az egész először azzal kezdődött, hogy szomorú voltam és ideges. Télen már rámjött a szomorúság is és ez egyre erősödik.. az idegbetegség a legrosszabb, mivel ilyenkor bárkit szívesen megölnék, akiket utálok. Szomorúságnál meg az szokott eszembe járni, hogy "miért nem bánnám, ha valaki meg akarna ölni, miért engedném szívesen neki.." és igen sokszor így érzem magam, hogy "meg akarok halni" persze amikor valaki fel tud vidítani, akkor mégse gondolom komolyan. Mi lehet ez az egész? Mi történt velem? Ha eldobom a lányt, akkor is ugyanúgy mindig gondolni fogok rá, mivel állandóan zúg a fülem és ez is rá emlékeztet: a sok boldog pillanatra ami volt a kapcsolatunk első 3 hónapjában.. (utána már semmi boldogság) hogy kéne elfelejtenem őt? Nincsen életem, barátaim, semmim nincs.. nincs amivel el tudnám őt felejteni... mit tegyek, hogy elfelejtsem a barátnőm?
+1 kérdés: miért félek az emberektől? Utazásnál például nem, vagy iskolában nem, de bevásárlóközpontokba egyedül félek bemenni (pl WestEnd-be) és bemegyek egy ruhaboltba (mivel szükségem volt rájuk, kénytelen voltam bemenni) 1 óra után már tiszta víz az egész hátam, melegem van.. ennyire félek.. vagy ha nem félés miatt lenne akkor mi lehet ez?
Még egy a féléssel kapcsolatban: ha beszélgetek egy emberrel egy zárt teremben, akkor úgy jól vagyok, nem vagyok szégyenlős, semmi. Ha már 2 vagy több emberrel beszélek és én elkezdek valamit mondani valamelyiknek, akkor zavar, hogy akikhez nem beszélek azok nézik, hallgatják amit beszélek, szégyenlős is leszek emiatt.. önbizalomhiány? Aki nem értette volna: vagyunk pl. 3-an egy teremben, és az egyikhez elkezdek beszélni és a 3. személy aki csak hallgatja amiket mondok, az zavar engem, nem szeretem ha ő is itt van és hallja ő is amit mondok. Szégyelnőssé válok ilyenkor.
Szerintem, ha ennyire közönyös az irányodba, azt meg kell beszélni.Nem akarlak megbántani, de elgondolkodtál esetleg azon, hogy te miben hibáztál, hogy ilyen lett veled?Az, hogy most így viselkedik persze, lehet a szorongása miatt.Csak, ahogy írod nagyon úgy tűnik mintha te is szorongnál miatta.
Kommunikálj vele, kérdezd meg miért lett ilyen?Valami bánthatja veled kapcsolatban.
De, ez csak az én véleményem.
4# ebben van valami.
De tudod miért?
Nem képes felnőni és válalni a felelősséget a döntéseiért.
"Kommunikálj vele, kérdezd meg miért lett ilyen?Valami bánthatja veled kapcsolatban."
Kérdeztem tőle, azt mondja semmi! Talán annyi lehet, hogy november végén megkérdeztem tőle, hogy szeret-e még engem. Mivel több hónapig nem kaptam tőle semmi szeretetet.. gondolom jogom volt megkérdeznem..? Rosszul tettem? Persze utána bocsánatot kértem és azóta se akarja elfelejteni?? Az egész kapcsolatot ő tette tönkre és engem hibáztatot ezért is.. még 2-3 hete volt ez
"Nem képes felnőni és válalni a felelősséget a döntéseiért."
Én 19/F ő 20/L de nemsokára már 21 lesz. Iskolába is anyukájáek kísérgették.. igaz, hogy messze van az iskola de én még messzebbről indulok hozzá teljesen egyedül..
Amúgy velem aludni se akar pedig nem szerettem volna semmilyen kalandot indítani este/éjszaka.. ti mit tennétek?
"Az a baj hogy az ilyen emberekkel beszélni sem lehet..."
Hát nem! Akármikor kérdezem mi a baj? Mindig a semmit mondja pedig annyira látszik rajta hogy valami bántja őt.. meg szinte semmit nem szokott mondani, ha van valami hír felőle... nem is érzem jól magam ebben a kapcsolatban hiába szeretem.. őt mindekinél.jobban szeretem és mégis ezt kapom vissza 😞
Még akkor is lelki beteg ha úgy néz ki aki teljesen meggyógyult volna?
De légyszi aki ért hozzá válaszoljon a másik 2 kérdésemhez is 😔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!