Indokolatlan önbizalomhiányból milyen módszerekkel lehet meggyógyulni?
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ne hasonlítgasd össze magad másokkal. Te te vagy, ha esetleg kicsit lassab is vagy picivel ügyetlenebb nem baj. Ez te vagy. Csak csináld azt, ami örömet okoz.
Mamám jut eszembe, aki nehezen mozog, de mégsem ül egész nap az ágya szélén, pedig megtehetné. De nem. Szép lassan, de megfőz, takarít, mos. Odakészít magának pihenő széket, így munka közben leül, de nem kesereg. Elfogadta a helyzetét, ami kb. egész életében fent állt.
KIP módszer, hegy motívum
2#-es vagyok, nem tudhatod, hogy nekem milyen paráim vannak /voltak, amiken felül kell/kellett emelkednem.
Ez nem egy verseny, h.ki a szerencsétlenebb, mert mindenkinek a saját problémája a legnagyobb és sokszor saját maga felfogása miatt nem jut előrébb.
Mamám példájából meg szerintem nem értetted a lényeget. Nem rosszindulatból írtam, ezért elég gáz, amilyen hangnemben visszaválaszoltál. A nem támadást is támadásnak vetted. Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!