SOS!Iszonyodom póktól.Nem tudok mit tenni ellene!1ablakom van a szobaban es órias pokot fújtam le rovarírtóval.Nem merem kinyitni es hasznalni az ablakot.Mit tegyek?
Kosz a valaszokat. A porszivo nem jo mert belemegy. Ongyujto akkor meg szornyubb. Hozok partvist es lelokom a parkanyrol.aztan elkezdek ablakot pucolni mert tiszta sptay
Sajnos ez beteg dolog. Akinek ilyen nincs nem erti hogy bolond, menjem orvoshoz. Ekkora hulyeseggel senki nem foglalkozik nincs penzem se ra es ez is agyban dólt el, ott a hiba.
Es epp engem talalnak.meg. Nem hiszem el. Egyedul csak ulok a szobaban es bogok. Elhuztam a fuggonyt vissza kene tenni a viragomat.
Nekem.az is jo hogy 2en irtak. Osszeszedem magam.
én mem.úldozom.mert nem birom a latvanyt,menekulok sokkot kapok.
Gykortol van. Alt.iskola, ezer eve volt....nem tudtam kinyitni.ezen az oldalom a tk-et
rémalmom is volt pokkal
megoldom valahogy.osszeszedem magam....persze.amugy is kivagyok idegileg. a magámy. de a pók megtalalt
Én is rettegek tőlük, de van amikor erőt veszek magamon és szívószállal elkapom, majd kiteszem az ablakon, ha porszívózom, akkor meg a poszívó csövét is bekötöm, hogy ki ne másszon. :-))
Ha Bio Killel befújod a szobád körbe és az ablakokat, akkor kb 1 hónapig nem látsz pókot, nálam bevált, a hosszú hatásút kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!