Rosszul leszek, ha az iskolámra kell gondolnom, vagy valamiért eszembe jut. Mit tegyek ellene?
Most a téli szünet alatt olyan jól érzem amgam, úgy érzem, hogy most élek igazán. Most tudom észrevenni a külvilágot rendesen, sokkal egészségesebb is vagyok. De amikor valahogyan eszembe jut, hogy már csak 4 nap és iskola, annyira rosszul leszek, a torkom is fájni kezd, depis leszek. Teljesen elmegy a kedvem az élettől is.
Ha iskolában vagyok nagyon sokat betegeskedek, de amikor meg nem vagyok iskola közelében, akkor meg jól vagyok. 1 évig voltam magántanuló tavaly, azelőtt8. ig általánosba jártam nappalin. 9. ben magántanuló lettem, most pedig 10. ben újra nappalis, mert eltörölték a magántanulást. Az az egy év alatt a háziorvosom szerint is, mintha feléledtem volna. Olyan vidámnak még ne látta az arcomat. Tönkretesz az iskola.
Most, hogy eltörölték a magántanulást az életem is tönkrement. Az egészségem rovására megy az iskola, de ha kiiratkozom, akkor meg nem telnek az évek. És "Bukott diák" leszek. 8. osztályig sosem kaptam 4-est, se 3-mast, mindig 5-öst. 23 dicséretem van, ebből 16 igazgatótól. De most a gimiben nagyon leromlott, valamiből 3-mas vagyok félévkor, a többiből 4-es.
Nem törölték el. Akinek korábban megadták a státuszt (és neked igen), annak semmi teendője nem volt. Aug 31-ig még a régi szabályok szerint bírálták el az igazgatók a beadott kérelmeket, tehát idénre még simán lehetett kérni.
És ezután is kérhető egyéni tanrend...
szóval ez így ebben a formában biztosan nem igaz,ahogyan leírtad.
De igen, eltörölték. Csak abban az esetben igényelhető, ha a tanuló olyan sajátos nevelést igényel, hogy nem tud a közösség része lenni, a tanórákon nem vehet részt.
Vagy. Külföldi lakhelyű és nagyon nagyon kis eséllyel megadják neki, hogy ugyanabba az iskolába járjon magántanulóként.
Hidd el, hogy így van, ez kb 1 hetes állapot. Mert anyám végigjárt mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!