Rosszul leszek, ha az iskolámra kell gondolnom, vagy valamiért eszembe jut. Mit tegyek ellene?
Most a téli szünet alatt olyan jól érzem amgam, úgy érzem, hogy most élek igazán. Most tudom észrevenni a külvilágot rendesen, sokkal egészségesebb is vagyok. De amikor valahogyan eszembe jut, hogy már csak 4 nap és iskola, annyira rosszul leszek, a torkom is fájni kezd, depis leszek. Teljesen elmegy a kedvem az élettől is.
Ha iskolában vagyok nagyon sokat betegeskedek, de amikor meg nem vagyok iskola közelében, akkor meg jól vagyok. 1 évig voltam magántanuló tavaly, azelőtt8. ig általánosba jártam nappalin. 9. ben magántanuló lettem, most pedig 10. ben újra nappalis, mert eltörölték a magántanulást. Az az egy év alatt a háziorvosom szerint is, mintha feléledtem volna. Olyan vidámnak még ne látta az arcomat. Tönkretesz az iskola.
Most, hogy eltörölték a magántanulást az életem is tönkrement. Az egészségem rovására megy az iskola, de ha kiiratkozom, akkor meg nem telnek az évek. És "Bukott diák" leszek. 8. osztályig sosem kaptam 4-est, se 3-mast, mindig 5-öst. 23 dicséretem van, ebből 16 igazgatótól. De most a gimiben nagyon leromlott, valamiből 3-mas vagyok félévkor, a többiből 4-es.
De, esti suli jó lenne, csak oda meg olyan alakok járnak... Meg én nem kívánok nálam több, mint egy évvesl idősebb emberekkel járni egy osztályba.
Érettségi szerintem nem gond, úgyis a papír számít, nem az, hogy 2-es vagy 4-es. Csak komolyabb helyeken nézik... De úgyis a cégeket viszem tovább, nem kell nekem "munkahely" de ahoz, hogy cégtulajdonos legyél, ahoz meg kell oylan egyetemi végzettség, amilyen a céged.. ÚÚÚÚgyhoooooogy, valahogy meg kell lennie.
"vagy ha nincs, akkor megyek 500 ezrekért dolgozni valami irodába vagy mittudomén."
Nem, akkor a meki/burger/kfc/takarítàs kb 140-180 ezerèrt, vagy műszakozol egy gyártósoron hogy megkeresd a 300-at. Ha nincs érettségid és tapasztalatod akkor nem fogsz 8 óràban 260-nàl többet keresni sehol, bár én èrettségivel keresek kb ennyit. 500 ezret egy kisvàllalkozó vagy egy különleges szaktudàsú, de "kevés" tapasztalattal rendelkező szemèly keres.
De a tàrgyra térve menj pszichológushoz és szerezz SNIs papírt, vagy keress olyan iskolàt ahova szívesen jársz be.
Ha nem sikerül akkor hanyagold az edzést, inkàbb sètàlj helyette a szabadban egy kicsit, és így el tudod időben kezdeni a házi írást. A hétvégéket fordítsd pihenésre.
Muszáj pihenned mert a levertsèg, szorongàs és stressz nyomot hagy majd a jegyeiden ( legalàbbis az enyémen hagyott).
És mondom, ha nem kell suliba járnom, akkor mgamtól mindent megtanulok, de sajnos való életben használni nem tudom. Ezért kellenek nekem tanárok. Sajnos amíg magántanuló voltam, se anya se apa nem fizettek magántanárt, azt mondták nem vagyok királyfi... :D
Csak a házi felalat és a rengeteg teendő üt be de nagyon. Ha nem elnne házifeladat, fogadjunk mindenki magától csinálna házit. Azzal ,hogy ránk van kényszerítve senki nem fogja megcsinálni, de onnantól, hogy el van engedve, mindenki törődik a maga jövőjével biztos, hogy mindenki írna házit. MAGÁTÓL! És én is. És beoszthatnám a saját ídőmet úgy, ahogy én akarom. Már unom, hogy az én saját időmet más emberek szabják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!