Szorongás és depresszió, hogyan küzdhetek ellene, ha teljesen tanácstalan vagyok?
Üdvözlök mindenkit!
Nagy problémával küzdök, utólag ráeszmélve,hogy régóta. Kicsit ismertetem magam nagyvonalakban.
21 éves srác vagyok szörnyű gyerekkorral. Sok-sok év telt el egyedül magányosan, ami a sérelmek mellett kiváltotta nálam azt, hogy nagyon érzékeny lélek vagyok. Körülbelül 15-16éves koromig kísértek végig ezek a fájdalmak. Ezután lett egy kapcsolatom ami 2 és fél évig tartott. Értelmet nyert az életem, motiváltan és célokkal kezdtem élni az életem amit az akkori páromnak köszönhetek. A kapcsolatban mindketten a világot jelentettük egymásnak, nem egyoldalú volt. Serdülőkor, kamaszkor. Mindkettőnk sokat változott a 2.év vége felé, ez ilyen ebben a korban. Hozta magával a negatív részét, ami miatt rengeteg vita született. Örűlten szeretve, és sok lelki sérelmet kaptunk egymástól oda-vissza. Egyszerre voltunk a pokolban és a mennyben, mikoris pontot tettem a végére és szakítottam a Lánnyal. Az azt időszakom (ami ne legyen példa senkinek), ivásról szólt, meg néha egy-egy spanokkal való "plussz". Ez tartott körülbelül 1-1,5évig, akit abba kellett hagynom, mivel a szervezetem már nem bírta a tempót.
Lényegre térve:
Most itt vagyok, megtelve szorongással, mára testi -és lelki fájdalmakkal.
Teljesen motiválatlan, monoton, és üres vagyok.
Teljes szívből szerető, és érzelmes fiú voltam. Mára nem vonzanak a lányok se annyira( se a fiúk).
Van egy kapcsolatom azóta amiben boldogabbnak mondhatom. De az életem messze nem teljes. Éjszakánként nem nagyon alszok. Ezer gondolat van a fejemben napközben is, amiből egyre se tudok figyelni. Visszaálltam az ivásra, de rövid időn belül abbahagytam. Nem esik jól lerészegedni sem.
Megöl ez az állapot, nagy szükség van a segítségre, főleg hogy a párom is csak rám számíthat. Bármilyen segítséget Szívből köszönök amit kapok. Üdv: egy tisztalelkű fiú, aki élni szeretne..
3 hónapja élek egyedül. A munkám szeretem, bár stresszhelyzetek tömegét kapom, mégis szeretem a kollégáim miatt.
Abban igazad van hogy meg kell önmagam ismernem. Sokat gondolkozok ezzel kapcsolatban, túl sokat is..
Egy lélektani könyvet tudnátok ajánlani? Van érdeklődésem a biológia felé, főleg a lélektan. Úgy érzem az még segíthet.
Ha a gyógyszerek kilőve, pszichoterápiát ajánlok! Ne add fel! Sok sikert!
19/L
Voltam már szakember(ek)-nél. Sajnos nem tudtam kiadni magamból, illetve nem tudtam befogadni se a segítségük ami fokozta a zűrt bennem.
Azt érzem ezt nekem kell megoldanom. Az én harcom, saját magammal küzdök. Csupán a kulcshoz vezető utat nem találom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!