Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mégis mi lehet?

Ez mégis mi lehet?

Figyelt kérdés
Amióta csak az eszemet tudom, meg volt ez az adottságnak aligha nevezhető valamim, ami miatt képes vagyok előre megálmodni, vagy megérezni dolgokat. Sajnos az esetek többségében rossz dolgokat. Amikor 4 éves voltam megálmodtam a nagymamám ikertestvérének a halálát, majd rá nemsokára a kutyám halálát. Idővel már nem csak álmok voltak, hanem napközbeni megérzések is, amelyekhez erőteljes szédülés és remegés társult. Erröl az egyik legélénkebb emlékem egy 3 évvel ezelötti történet, amikor reggel éppen tartottam az iskola épületébe, és megláttam egy kislányt. Elötte is láttam már néha, és a nevét is tudtam, hiszen egy általános iskolába jártunk, de akkor ott valami furcsa érzés fogott el. Elkezdtem iszonyatosan remegni, szédülni és valami megmagyarázhatatlan frusztráltság, düh tört rám, amely az egész napomra kihatott. Mivel 2-3 óra múlva sem múlott ez az érzés, ezért úgy döntöttem, hogy rákérdezek a reggel látott lány barátaira, hátha ők tudnak valamit, de helyette csak furcsa pillantásokat kaptam...ami persze így visszagondolva érthető is volt. Másnap reggel viszont többen is odajöttek hozzám, és mondták hogy az nap amikor az a furcsa megérzések volt, a kislány szüleit megtámadták, és a kucsijukat is megrongálták. De volt olyan eset is, amikor képes voltam megmondani percre pontosan az időt, pedig semmilyen időt mérni képes készülék nem volt a közelemben, vagy eléggé gyakori az is, hogy érzem ki, és mikor fog jönni jönni (pl: mikor nyit be az ajtón). Nagyon szeretnék már ÉRTELMES válaszokat találni ezekre a történésekre, szóval aki tud valamiféle értelem választ adni ezekre, azt megköszönném!

2020. máj. 13. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En is hasonlo vagyok. Megalmodtam, hogy parom nagyapja rakos lesz, 2 het utan ki is derult, hogy rakos. Volt mar tobb ilyen, de csak aprosagok, ez volt a szembetunobb. En is erzem, ha valaki a szobam fele tart. Barmi is ez, orulj neki, hogy ilyen adottsagod van.
2020. máj. 13. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy más is van így, hozzám hasonlóan, és az is jó érzéssel tölt el, hogy ilyen pozitívan fogod fel ezt az egészet. Én sajnos veled ellentétben még nem tudtam megbarátkozni ezzel az egésszel, meghát kiismerni sem tudom rendesen, de ettől függetlenül köszönöm a gyors válaszod! :)
2020. máj. 13. 17:48
 3/4 D-Mano ***** válasza:
100%
Írtam privát üzenetet.
2020. máj. 13. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Én is nemrég találtam rá egy igazi álomfejtős oldalra az instán. Lehet írni nekik üzenetet és brutálisan durván belelátnak a dolgaimba az álmaim alapján, amit amúgy nem tudhatnak, szóval ügyesek. Van, hogy sokára válaszolnak (legutóbb 1 hét volt) de mindig írnak és mindenre van válaszuk. Az a nevük, hogy alomfejtes.
2020. máj. 22. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!