Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek hülye vagyok emiatt?

Szerintetek hülye vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Félek a villámlástól és a kutyáktól. Mástól nem, nem vagyok gyerek, 23 éves lány vagyok. Ez első hallásra vicces lehet, de ezektől rettegek. A környezetem képtelen megérteni a fóbiáimat. Mindenki fél valamitől nem?
2010. júl. 29. 10:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nem vagy hülye.Én pl a halaktól félek/undorodom....meg a csúnya bogaraktól.Engem is hülyének néznek de nem tehetk róla.Nagyon sok fóbia létezik és a tiéd nem is irreális.
2010. júl. 29. 10:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hülye... Én az egerektől rettegek, és engem is hülyének néznek, kinevetnek érte, de nem nagyon hat meg. Ha egyszer félek? Mégis mit csináljak? Nem tudok vele mit kezdeni, már próbáltam. Aki meg nem fél, az örüljön neki.
2010. júl. 29. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
ja, 22/L :)
2010. júl. 29. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:

ettől hülye?

kutyával csak az akkorával vagyok el,amit még odébb tudok rugni (nem kérek állatvédő kommentet),a nagyobbtól irtózom...meg a darazsaktól,pokoktól,kigyoktol,meg ugy általában a nem 2lábuaktól...23 éves lány vagyok...

párom 25/F meg egyeben mellett a villámlástol...olyankor inkább fekszik le,alszik,ne is hallja...ha felvan akkor verejtékezik,remege akaratlanul is...pedig ránézésre egy 110 kilós érett férfi,aki semmitől nem fél...

emiatt hülyének lenni? akor minenki az,mindenki fél valamitől...

2010. júl. 29. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye, mindenki fél valamitől.

Pl. a sáskákat utálom, mivel egyszer beköltöztek az ágyamba, bár azóta már sikerült megbékélnem velük (ugyanis rájöttem, hogy könnyebb kirakni az ablakon, mint lecsapni őket XD).

A víztől meg kifejezetten félek, mert az úszómesterem bele akart fojtani. Nem tudom, hogy ösztönző céllal tette-e, de lenyomott a víz alá annak ellenére, hogy tudta, hogy még nem érzem magam biztonságban a medencében.

Bár a viharokat/villámlást pont szeretem, a kutyákat meg legszívesebben megölelgetném az utcán :D Pedig egyszer majdnem megharapott egy.

2010. júl. 29. 17:18
 16/19 anonim válasza:

nah akkor ezt figyeld.:D

-félek a pókoktól (de ezektől nagyon)

-félek a bogaraktól, rovaroktól MINDEGYIKTŐL még aszűnyog/hangyától is

-félek a villámlástól, a nagy széltől, a viharoktól, a mennydörgéstől.

-félek a sötétben.

-félek felülni arra a hajóra ami fel meg le meg mint valami kalapács a vidámparkban

-félek a szellemektől (már ha léteznek.)

-félek a horrorfilmektől

-félek egyedül mászkálni hosszabb ideig kint az utcán (mert régen megkergettek cignyok sezrintem ez azért lehet...)

-jaigen félek a CIGÁNYOKTÓL (!!!)

remélem megnyugodtál. én ennyi mindentől félek. :D

14/L

2010. júl. 29. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:
pókok nem félelmetesek, hanem undorítóak. de pl van barátomnak skorpiója, attól nem félek :)
2010. júl. 30. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
én emetofóbiás vagyok, a hányástól félek, pedig én is úgyérzem hülyeség, de nem tudok vele mit csinálni... :S
2010. júl. 30. 20:43
 19/19 anonim válasza:
Valamelyik nap lent voltunk a Tiszánál nővéremékkel..barátnőmmel szedtük ki a vízpartól a kagylókat..Egyszer csak szalad a nagy kutya felénk azt csörög a csengő a nyakában..Gondolhatod hogy megijedtünk..Na gondoltam itt halunk meg..Hála égnek ott ültek a kutya gazdái a padon..mondta a néni hogy vakvezetőkutya és nem bánt..Fuu..Na akkor..Én is félhetnék a kutyáktól..:D
2011. júl. 2. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!