Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek hülye vagyok emiatt?

Szerintetek hülye vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Félek a villámlástól és a kutyáktól. Mástól nem, nem vagyok gyerek, 23 éves lány vagyok. Ez első hallásra vicces lehet, de ezektől rettegek. A környezetem képtelen megérteni a fóbiáimat. Mindenki fél valamitől nem?
2010. júl. 29. 10:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, millió féle fóbia létezik. Van olyan aki pl. a virágoktól irtózik, és még sorolhatnám:D
2010. júl. 29. 10:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

én csak a darázstól félek de attól nagyon ..

amúgy nyugi nem ez alapján fognak megítélni

2010. júl. 29. 10:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha mástól nem félsz, nincs gond.

Én pl. utálom a pókokat meg a darazsakat.

2010. júl. 29. 10:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye én is félek. Ráadásul ez nem egy irreális félelem, a villámlás nem az ember jó barátja, még akkor sem ha viszonylag kevés embert pusztít el ténylegesen.

Ez egy valós félelem, amire kicsit talán hevesebben reagálsz. Na bumm.:)

2010. júl. 29. 10:08
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
A villámtól való félelem még valamennyire érthető, node a kutyáktól?! Előbb-utóbb meg fog támadni egy kutya, mert megérzi, ha betegesen félnek tőle.
2010. júl. 29. 10:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kis koromban nagyon féltem a villámlástól.

Egyszer elmentünk apukámmal és nővéremmel a Mátrába mikor ment dolgozni.Akkoriban egy háznak volt a gondnoka 3emeletes a ház.Vagyis volt a földszint és az emelet,meg alatta a konyha.Nővéremmel a konyhába ültünk és ettük a dinnyét amikor jött egy nagy vihar.Órákig szakadt az eső,villámlott,dörgött..A riasztó bekapcsolt magától apum alig tudta kikapcsolni.Az egyik villám a telek mellett ment el.Én már sírtam annyira féltem.

Akkor voltam kb. 5-6 éves.

Azóta amikor vihar van leengedjük a redőnyöket a lakásban.

Szerintem nem vagy hülye.Főleg a villám miatt,hiszen az életveszélyes lehet.

15/L

2010. júl. 29. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hülye! Én se szeretem a villámlást meg az égdörgést! Kb 14 éves koromig én is féltem a kutyáktól, mert megharapott egy 8 évesen, de már nem félek tőlük. Esetleg a nagyon nagyoktól.
2010. júl. 29. 10:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy hülye.

villámlástól mondjuk én nem félek, de a kutyáktól igen. főleg azoktól, amik meghaladják a térdmagasság méretét. kisebb koromban egyszer volt egy rossz kutyás élményem, azóta nagyon nem szeretem a kutyákat. max a kicsiket.

2010. júl. 29. 10:18
 9/19 anonim válasza:
100%

A kutyától miért ne lehetne félni? Én egészen addig nem féltem a kutyáktól,amíg 1 meg nem harapott 8 éves koromban!Sosem piszkáltam a kutyákat,mindig a járda külső felén jártam,de egyszer kihajolt egy kutya és combon harapott.Másodjára 3 éve harapott meg egy rottweiler.Anyósom lábából ki is harapott egy darabot gyerekkorában egy kutya.De ne féljünk a kutyáktól.

Jobb félni,mint megijedni.Én rettegek tőlük és valahogy nem tudom ezt leplezni.Ez van.Ha kerítés mögött van,még oké,de ami kint van.Én akár oszlopra is felmászok,ha kell!

A másik,amitől félek az a pók.Ki lehet kergetni velük a világból.

Szóval nem vagy hülye.Megértelek.

22/L

2010. júl. 29. 10:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

én is félek a kutyáktól, ha meglátok egyet tuti átmegyek az utca másik oldalára, hacsak tehetem, annyira taszítanak + félek, hogy megharapnak!

de mondjuk én a macskáktól is félek:) kiskoromban megkarmolt egy. ha egy kerítés tetején látok egy macskát és nekem el kell mennem alatta az van mindig a fejemben, hogy jajj, nehogy rám ugorjon és sietősre veszem a lépteimet!

2010. júl. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!