Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha depressziós...

Mit csináljak ha depressziós vagyok?

Figyelt kérdés

Gyakran rám jön a sírás is, és sokszor vagyok szomorú. Egyszerűen azt érzem, hogy utálom magam, utálom azt aki vagyok, hogy nem tudok jó lenni, mint a többi ember. Ha összehasonlítom magam másokkal, én sose kerülök ki győztesen, mindig van aki jobb, szebb, ügyesebb, mint én.

Ha valakivel randiztam is, vagy jártam is valakivel, mindig összehasonlítgattak az exekkel vagy szimplán másokkal. Pont ezért is utálom magam annyira. Nagyon érzékeny vagyok, ha valaki megbánt nagyon a szívemre veszem.

2020. máj. 7. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjél pszichológushoz, most online. És olvasd el Almási Kitti Bátran élni című könyvét. Egyébként ez még nem depresszió, hanem önbizalomhiány.
2020. máj. 7. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus esetleg tudna segíteni. Itt pszichoterápiára gondolok.
2020. máj. 7. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Kezd el edzeni a tested, ha büszke leszel rá és az elért eredményekre, marhára nem fog érdekelni mások véleménye ...mellesleg a mozgás a legjobb depresszióra.
2020. máj. 7. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
2020. máj. 7. 21:06
 5/5 9abor ***** válasza:

szerintem önts tiszta vizet a pohárba és ne engedd meg másoknak, hogy észrevegyék rajtad, hogy „utálom azt aki vagyok”, „nem tudok jó lenni” és megint „pont ezért utálom magam annyira”.

Te igenis SZERETNI VALÓ VAGY!

Mutasd meg magad neki(k)!

2020. máj. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!