Depressziós vagyok, sírok. Mit tegyek?
Volt egy rossz álmom az éjjel. Azt álmodtam, hogy a barátnőm valakivel írogatott. Azóta olyan depressziós vagyok, hogy netán valamilyen fiúval írogat. Rossz közérzet, sírok, mert nem szeretném őt elveszíteni. Ezt ő neki elmondtam, és mondta, hogy nem írogat semmilyen fiúval. Ez engemet bánt. Van bennem félelem. Most több időt szán a tanulásra, de most nála alszom.
Sírok, nyugtalanság van bennem, reszketek, gyorsan dobog a szívem, csak sírnék. Félek, hogy elveszítem őt.
Valamit említett, hogy volt alkoholt inni valakikkel, és nem akarja megmondani, hogy kivel. De ez még én előttem volt szerencsére.
Csak sírok, nem tudom mi bajom van. Mit tegyek? Kérlek segítsetek, kérlek szépen
Egyszerű a megoldás: engedd meg neki, hogy lefeküdjön másokkal, onnantól kezdve nem tud megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!