Ha minden nap sirok, depresszios vagyok igaz?
Minden nap miutan haza jovok leulok es sirok. Mar 2 hete tart.
Egy szakitas ota nagyon szarul vagyok, de ez a siras dolog mostanaban kezdodott. Fel eve a szakitasnak..
Teljesen szar, mert szomoru vagyok, eszem, utana pedig olyan buntudatom lesz... :(
Szerintem ezt senki nem veszi eszre rajtam,marmint... regebben meg 1 eve mindig azt mondtak az emberek, hogy mennyire vidam mosolygos lany vagyok es az is voltam, de most meg katasztrofa :(
Egyre feledekenyebb vagyok, pl kerdezek valakitol valamit es 1 perc mulva megkerdezem ugyanazt, mert nem emlekszem pontosan hogy kerdeztem-e... szetszort, aluszekony is vagyok...pl eddig ejfelnel elobb nem aludtam el, mostmar 8 kor alszom.. ideges ingerult vagyok es sirok...sokat.
Ez depresszio tunete?
Egyedul lelehet gyurni az ilyet?
19/L
Nem vagy depresszios.
En viszont voltam az es ez nem az.
A depresszio iszonyu komoly betegseg.
Te viszont csak hianyolod a volt szerelmedet es a vele egyutt toltott idot.
Beszelgess errol a szuleiddel esetleg ha van idosebb testvereddel.
Nem lehet egyedul legyurni.
Ha szeretnel errol beszelni nekem irhatsz.
Tudom mit erzel.
Szerintem sem depresszió ez nálad. Ugyanezen mentem keresztül én is szakítás után. Csak én nem is ettem. Viszont ne legyél sokat egyedül. Én is azt csináltam, hogyha eszembe jutott a szerelmem akkor írtam gyorsan valakinek,vagy felhívtam valakit,elmentem itthonról kicsit, hogy eltereljem a figyelmem. Bár így én esténként sírtam. De az is sokat segített,ha kibeszéltem magamból. A barátnőim rengeteget segítettek na meg anya aki minden hülyeségem meghallgatta akár századszor is...
Hidd el idővel jobb lesz, addig is kitartás!!!:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!