Ha egy antidepresszáns bevált egyszer akkor az másodjára is hatni fog?
Szia!
Szerintem igen. Én hasonló helyzetben vagyok mint te,csak annyi különbséggel,hogy nekem az a gyógyszer ami bevált,és teljesen jól voltam tartósan hiánycikké vált,és helyette írtak fel másikat,ami közel sem olyan jó. Reggel alig bírom összekaparni magam olyan álmos vagyok,napközben hullámzó a hangulatom. Motiválatlanság,levertség. Ezt az újat kb 3-4 napja szedem,szóval nem tudom mi lesz.
Úgy érzem most megint jönnek elő sorra a szorongásos tüneteim.
Nekem azt mondta a neurológus,hogy ha kapható lenne a másik gyógyszer,semmi baj nem lenne,most abban bízunk,hogy ez a másik is jó lesz pár nap múlva. De ha nem,nem tudom mi lesz.
Egyébként én már elhagyási fázisban voltam,amikor hiánycikk lett a gyógyszer. Pedig annyira jól voltam.
Igen,persze. Ludiomil 25mg-ról. Már csak egy negyedet szedtem belőle,most váltani kellett Miagenre,ami ugyan hasonló,de nem azonos.
Köszönöm,kedves vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!