Antidepresszáns és Frontin szedése mellet lehet koffeinmentes kávét inni?
Szerintem is lehet koffeinmenteset inni.
Meg tudom érteni a kételyedet, h lehet- e kávét inni. Én tavaly kerültem olyan állapotba, hogy antidepresszánst és Frontint is szedtem, és én abban a jó pár hónapban abszolút nem ittam kávét. Azért nem mert annyira túl volt pörögve az idegrendszerem (szapora pulzus stb.), hogy egyáltalán nem hiányzott a kávé, h még jobban felpörgessen.
Ebből a szempontból a Frontin és a kávé üti egymást,mivel az egyik nyugtat, a másik pörget. De ha csak a kávé íze hiányzik, szerintem a koffeinmentes nyugodtan mehet.
Köszönöm a válaszokat. Adtam mindenkinek hasznos zöld kezet.
Akkor nincs oka a pánikra. Csak a kávé íze hiányzik a legjobban. Akkor heti egyszer koffeinmentes kávé ivástól, nem lesz semmi bajom. :-)
A koffeinnel mar vitaba szallnak orvosok, hogy ez a lassitas, gyorsitas karos. Ettol fuggetlenul husz eve csinalom...
De ahogy masok is irtak, koffeinmentes tokeletesen artalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!