Okozhat kárt az agyműködésemben, ha 3 nap után abbahagyom az antidepresszáns (Scippa) szedését?
három napi antidepresszáns kb. semmi.
szóval nem.
max. a legelején szoktak mellékhatások lenni, mint extrémebb szorongás, fáradtság, ami hetek alatt elmúlik (ekkor szoktak nyugtatót írni addig).
de ha neked nem volt ilyen gondod, akkor nem kell aggódnod.
Különféle szexuális zavarok, mint: libidócsökkenés, orgazmusra való képtelenség; személyiség változás, érzelmi élet elsivárosodása stb.
Lehet, hogy abban a pár hétben - ameddig rosszul vagyok - szenvedek, de összességében elégedett vagyok a dolgaimmal.
Félelem a megőrüléstől és a céljaim/személyiségem elvesztésétől... De ez szinte 0-24-ben.
Nem tudom pontosan mi lehet a baj.
Jártam pszichiáternél és pszichológusnál is, ők semmi skizofréniára utalót nem találtak - leginkább kényszerbetegségre gyanakszanak.
De egyébként sem hinném, hogy az lenne: a valósággal való kapcsolatom nem torzult (nincsenek hallucinációim, nem esett szét sem a tudatom, sem a beszédem) és rendelkezem betegségtudattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!