Miért nincs egyetlen koronás se az ismerőseim körében?
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy elég sok beteg van már magyarországon is sajnos,de olyan érdekes hogy azért ismerek pár embert még sem hallottam senkitől semmit hogy valamilyen ismerős átment már a fertőzésen,nehogy úristen elhunyt benne.
Esetleg van itt valaki,aki fertőzött volt,tud róla,és felgyógyult? Vagy akárki az ismerősei körében.
Elmesélhetné hogy mit élt át,nagyon megköszönném.
Ettől függetlenül,mindenkinek jó egészséget kívánok,és remélem hamarosan túl leszünk ezen az egészen!
"Hány 80 év feletti ismerősöd van? Na ugye..."
Ennyire nem lehetsz ostoba, minden értelmes ember tudja, hogy közel sem csak a 80 fölöttiek kapják el, söt nem is csak ök (vagy a 65 fölöttiek) halnak meg benne!
Én fertőzött vagyok, még tart. Nálam az alábbi tünetek voltak jelen, amióta tart: hasmenés, hőemelkedés, rossz közérzet, torokfájás.
Anyukám is fertőzött, nála régebben kezdődött, az ő tünetei: magas láz, rossz közérzet, köhögés, étvágytanság.
14/14
Mióta tartanak a tüneteid? Teszteltek?
14-es vagyok, április 22-én kezdődtek a tünetek, 24-én voltak tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!