Az öngyilkosság tényleg az egyetlen kiút?
Lehet, hogy a gyogyszer nem jo szamodra amit szedsz. Nem mindenkinek valo ugyanaz a gyogyszer. Sokszor ki kell kiserletezni kinek mi valik be. Miota szeded oket? Ha nem olyan regota , akkor a gyogyszerek is felerosithetik a tuneteidet az elejèn!
En keresnek egy masik pszichologust. Es kernem h mas gyogyszert irjon fel.
Mindig kell, hogy legyen megoldas!
Jol leszel!
"En keresnek egy masik pszichologust. Es kernem h mas gyogyszert irjon fel."
Pszichológus nem ír fel/nem írhat fel gyógyszert. Tényleg nagyon nagy kérés lenne, hogy csak olyan szóljon hozzá a kérdésekhez, aki ért is legalább egy kicsit dologhoz? Főleg egy ilyen krízises témában?
bocsanat *Pszichiater.
Teny, nem vagyok orvos, de van tapasztalatom boven sajnos ilyen teren.
Nem hiszem, h barmi rosszat javasoltam volna. Tudom h sokan gondoljak, h az antidepik meg az ilyesmi gyogyszerek nem megoldasok es csak elfedik a problemat, de vannak olyan helyzetek amikor a kikapcsolas, relaxalas, beszelgetes,kirandulas, yoga mar nem eleg...
"Teny, nem vagyok orvos"
Az látszik.
"de van tapasztalatom boven sajnos ilyen teren."
Nekem meg nagy tapasztalatom van a bszásban, de ettől még nem lettem szexológus.
Az volt a gond, hogy hülyék ne szóljanak hozzá olyan dologhoz, amin emberi sorsok, életek múlhatnak. Írasson fel a pszichológussal gyógyszert...!
Édes Istenem...
Ennyi erővel írhattad volna azt is neki, hogy írasson fel másik gyógyszert a hentessel, vagy a postással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!