Miért nincs egyetlen koronás se az ismerőseim körében?
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy elég sok beteg van már magyarországon is sajnos,de olyan érdekes hogy azért ismerek pár embert még sem hallottam senkitől semmit hogy valamilyen ismerős átment már a fertőzésen,nehogy úristen elhunyt benne.
Esetleg van itt valaki,aki fertőzött volt,tud róla,és felgyógyult? Vagy akárki az ismerősei körében.
Elmesélhetné hogy mit élt át,nagyon megköszönném.
Ettől függetlenül,mindenkinek jó egészséget kívánok,és remélem hamarosan túl leszünk ezen az egészen!
Nekem sincs koronás ismerősöm.
Álltalában az ember csak hall szerencsére a sok megbetegedésről,de nem tapasztalja a környezetében!
Mert sokkal jobban felfújják ezt a nyomorult vírust mint kéne.
Örülj,hogy nincs megbetegedés a környezetedben!
A többi buta hírrel meg ne foglalkozz!
Igen sok koronafertözött van, akiröl nem tudnak, mert vagy tünetmentes, vagy csak enyhe tünetei vannak.
A fö gond, hogy ök ugyanúgy fertöznek, mint akik kifejezetten erös tüneteket mutatnak, vagy súlyos betegek.
De a szembeházban nemrég halt meg két ember.
Nekem édesanyám, a férje, a legjobb barátnőm, az ő kertészük, és több munkatársuk lett koronás.
Legtöbbnek semmi komoly tünete nem lett, légszomj, hátfájás volt inkább jellemzőbb, barátnőm lázasodott be csak.
Valószínű mi is elkaptuk mert találkoztunk velük a pozitív teszt kimutatásakor, elég szoros kontaktba voltuk velük, de hatósági karanténba nem jött ki tünetünk csak mellkasnyomás, de az lehetett a stressztől is.
Az a baj míg az ember nem a családjáért és magáért aggódik addig tényleg nehéz átérezni ezt a helyzetet.
Mindenki felgyógyult azóta már amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!