Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miképp tudnék jobban uralkodni...

Miképp tudnék jobban uralkodni magamon?

Figyelt kérdés
Nos egyedülálló vagyok nemigen értek a nőkhöz,de ez még hagyján.Társul mindehhez egy rossz tulajdonság.Ha meglátok egy enyelgő párt az utcán vagy parkban akkor az irigységtől elborul az agyam és késztetést érzek arra hogy bántsam őket.Már előfordult olyan is hogy járókelők fogtak le mert meglökdöstem egy szerelmespárt.

2010. júl. 26. 22:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%

Nem is a telibeszart búvárcsizma nem tetszett neki!:D

Ne örűlj annyira, kebelbarát vagyok kiskancsó!

:D

2010. júl. 26. 22:59
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

Itt a kollégád!Ugyanúgy kezdte,ahogyan te.

[link]

2010. júl. 27. 02:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Biztos h az irigységtől borul el az agyad? Egnem az szokott zavarni amikor exhibicionista párok majdhogynem kefélnek nyilvánosság előtt, élvezik h közönség előtt csinálhatják.
2010. júl. 27. 19:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is szoktam néha így érezni, de azért, mert felháborítónak találom, amit csinálnak egyesek. Szerintem félreérthetően tetted fel a kérdésed, gyanítom, "túlfogalmaztad".

Egyébként én vagyok a "pl én"..

Neten sem tudsz ismerkedni? Látod, megy ez hipp-hopp, itt is hány hozzászólót gyűjtöttél rögtön. Chat oldalakon még gyorsabb lesz.

Nem lehet, hogy azzal van a baj, hogy elégedetlen vagy magaddal? És miért is? Kevés a pénzed? Nosza, tegyél ellene, változtass munkahelyet, vagy vállal több munkát!

Nem vagy tetszetős? Konditerem, fodrász, új ruhák, kellemes parfüm segítenek. Mindjárt más lesz a hozzáállásod a nőkhöz is és be is vonzod őket!

30/N

2010. júl. 27. 23:37
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem volt ez mindig így mármint úgy értem régen csajozgattam meg minden-nem a hangya a gatyában meg egyéb tinimozifilmek lúzereiként kell elképzelni.Csak aztán az egyik csaj megfenyegett hogy feljelent a rendőrségen-hogy miért az kicsit bonyolult ügy túl hosszú lenne leírni.Azóta óvatosabbra vettem a figurát nehogy megint kígyót melengessek a keblemen.Ez az óvatosság fajult odáig hogy már tök természetes az hogy 3 mondatnál többet egyszerüen nem tartom biztonságosnak beszélni egy lánnyal ...na szal húzós ügy

Az indulat részben tényleg irigység részben felháborodás de ez a kettő eggyütt garantáltan kiakaszt

2010. júl. 28. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!