Miképp tudnék jobban uralkodni magamon?
Nem is a telibeszart búvárcsizma nem tetszett neki!:D
Ne örűlj annyira, kebelbarát vagyok kiskancsó!
:D
Itt a kollégád!Ugyanúgy kezdte,ahogyan te.
Én is szoktam néha így érezni, de azért, mert felháborítónak találom, amit csinálnak egyesek. Szerintem félreérthetően tetted fel a kérdésed, gyanítom, "túlfogalmaztad".
Egyébként én vagyok a "pl én"..
Neten sem tudsz ismerkedni? Látod, megy ez hipp-hopp, itt is hány hozzászólót gyűjtöttél rögtön. Chat oldalakon még gyorsabb lesz.
Nem lehet, hogy azzal van a baj, hogy elégedetlen vagy magaddal? És miért is? Kevés a pénzed? Nosza, tegyél ellene, változtass munkahelyet, vagy vállal több munkát!
Nem vagy tetszetős? Konditerem, fodrász, új ruhák, kellemes parfüm segítenek. Mindjárt más lesz a hozzáállásod a nőkhöz is és be is vonzod őket!
30/N
Nem volt ez mindig így mármint úgy értem régen csajozgattam meg minden-nem a hangya a gatyában meg egyéb tinimozifilmek lúzereiként kell elképzelni.Csak aztán az egyik csaj megfenyegett hogy feljelent a rendőrségen-hogy miért az kicsit bonyolult ügy túl hosszú lenne leírni.Azóta óvatosabbra vettem a figurát nehogy megint kígyót melengessek a keblemen.Ez az óvatosság fajult odáig hogy már tök természetes az hogy 3 mondatnál többet egyszerüen nem tartom biztonságosnak beszélni egy lánnyal ...na szal húzós ügy
Az indulat részben tényleg irigység részben felháborodás de ez a kettő eggyütt garantáltan kiakaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!