Miképp tudnék jobban uralkodni magamon?
Figyelt kérdés
Nos egyedülálló vagyok nemigen értek a nőkhöz,de ez még hagyján.Társul mindehhez egy rossz tulajdonság.Ha meglátok egy enyelgő párt az utcán vagy parkban akkor az irigységtől elborul az agyam és késztetést érzek arra hogy bántsam őket.Már előfordult olyan is hogy járókelők fogtak le mert meglökdöstem egy szerelmespárt.2010. júl. 26. 22:01
12/25 A kérdező kommentje:
A fent írottak az akadálya: nem értek hozzájuk,nem vagyok csajozós csak ilyen magának való ember
2010. júl. 26. 22:26
13/25 anonim válasza:
két ötletem van:
1. szerezz egy nőt magadnak
2. vagy mikor párokat látsz, gondold magadban hogy "hiába szopjátok egymás fejét, előbb-utóbb úgyis szenvedni fogtok egymástól rohadt kecsegeeek xD"
a pszichológia pedig nem áltudomány, és a pszichiátria sem :P
14/25 anonim válasza:
Szerintem te egy kis kancsó telibeszart búvárcsizma vagy!
Ha velem találkoznál így, kitépném a nyelvedet, és megnyalnám vele a tökömet!
28F
18/25 A kérdező kommentje:
"kitépném a nyelvedet, és megnyalnám vele a tökömet! "
te homokos vagy?
az nem normális pfuj
2010. júl. 26. 22:41
19/25 anonim válasza:
te neki ne beszélj szerintem..nem tom ki a nem normális..
20/25 anonim válasza:
am tényleg szefós vagy :D
megtudsz verni gépen keresztül is ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!