Hogyan segíthetne önmagán egy borderline?
A jelenlegi helyzetben ugye nem tudok pszichológushoz járni, már 2 héttel ezelőtt sem fogadtak.. régóta depressziós is vagyok es szorongok, nagyjából 5 hete határoztam el, hogy végre segítséget kérek, de most a járvány tett keresztbe... ennyire magamon kívül talán meg soha nem voltam, úgy érzem jelenleg mar egy beszélgetés is segítene, de egészségügyi dolgozók azt mondják, hogy kizárt, hogy bárki fogadjon, ha csak nem sürgősségi ellátásra van szükség
A legnagyobb gond jelenleg az, hogy döntések előtt állok, es szó szerint fél percenként változik a véleményem mindenről, amiről az egyik pillanatban azt gondolom, hogy igen ez a jo, egy perccel később azt gondolom, hogy ez a legnagyobb hülyeség... ez váltakozik naponta 200x, úgy érzem kezdek becsvarodni es elvesztem a maradék itelokepessegem is es mar hetek óta nagyon erős gyomorgorcsom van, háziorvos 2 hete kert verkepet, azzal nem volt gond, ezután azt mondta, hogy többe ne menjek be a rendelőbe
Ha felhívok egy lelkisegely szolgálatot, ezt elmondhatom ott? Mar nincs más ötletem
Egyébként hipochonder is vagyok, a járvánnyal kapcsolatban sem tudok mar józanul gondolkodni, ha elolvasok egy cikket arról, hogy a legtöbben észre sem veszik, hogy elkaptak, hirtelen megnyugszom es semmi gond nélkül lemegyek a boltba, aztán eszembe jut egy másik cikk, amiben leírták, hogy 30 éves is meghalt, akkor hirtelen biztos leszek benne, hogy mar el is kaptam es en leszek a kovetkezo aki par nap múlva belehal... az egyik végletből szó szerint 20 másodperc alatt lezuhanok a másik végletbe es abszolút semmit nem tudok ellene tenni
Sokféle vélemény hallottam mar a lelkisegely vonalakrol, sajnos talán több rosszat, szóval ezért érzem lutrinak az egészet
Az, hogy megtéríteni próbálnak nagyon furcsa, szakembereknek ez lenne az utolsó szerintem amit mondaniuk kellene... egy borderline, vagy egy mely depressziós embernek mar nagyon nem segít, ha azt mondjak, hogy hirtelen térjen meg...
abba, nem vagyunk erre a világra valók mar inkább bele sem megyek, ezzel az érzéssel elek gyerekkorom óta, csak évekkel ezelőtt meg a kőkemény depresszió is elkezdődött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!