Borderline lennék?
Figyelt kérdés
Gyakran vannak öngyilkossági gondolataim, de ezt is csak azért érzem, mert rettentő gyűlölet van bennem magam iránt, amiért különbözök másoktól, mert nem lehetek olyan mint a többi ember, akiket sehol nem néznek le. Párkapcsolataim se sikerülnek, mert engem mindenki csak átvág. Nagyon lenézem magam, és semmibe veszem magam.2020. márc. 19. 20:31
1/4 anonim válasza:
Nem vagy az, csak ezeket a gondolatokat meg kell változtatnod magadról, az önképedet fejleszteni, és ezek a gondolatok elfognak tűnni mert máshol lesz a fókuszod.
2/4 anonim válasza:
Szabadulj meg önmagadtól. De ne öngyilkossággal, hanem megvilágosodással.
3/4 anonim válasza:
Ezt inkább a mentális egészséges kategóriába írd. :)
Én diagnosztizált borderline vagyok, szóval ha gondolod, tudok segíteni. Az általad leírt dolgok lehetnek a border tünetei is, DE ennyi még nem elég a diagnózishoz.
Na meg sajnos nem most fogsz pszichoterápiára menni, ha tényleg erről van szó, mert csak a sürgős eseteket látják el.
Itt találsz egy tesztet, ami segít elindulni:
Aztán ha magas lesz a pontszámod, akkor a járvány után keress fel egy orvost.
4/4 anonim válasza:
Ha gyűlölöd magad, akkor változtass magadon! Ez nem betegség, hanem butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!