Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tavaly 10 hònapot töltöttem...

Tavaly 10 hònapot töltöttem egy gyògyszerelvonò teràpiàn. Jò volt ott lenni, beszélgetõs teràpiàk is vannak illetve pszichològus.4 òràs munkateràpia is van. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Tavaly ott tettem. Le a frontint.

Kijöttem és pàr hònap múlvan visszaestem 18 mg alatt.nem. vagyok jòl!Legutòbb 10 hònapig küzdöttem hogy eltúnjön. Most meg 18 mg.Nem ciki megint jelentkezni?

2020. márc. 31. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem ciki, akarsz a függőség ellen tenni.
2020. márc. 31. 02:30
 2/5 anonim ***** válasza:

18 mg???

Aztak.va... ez hogy jött össze?

Nekem már 0.5-1 mg is leépítette az agyamat mint állat. Nem mondom hogy tartósan de kb most telt el 3 hónapja hogy teljesen abbahagytam. Lassan kezd visszaállni a memória és koncentrációs nehezség.

18 mg mit csinál tartósan?

(Amúgy nem ciki jelentkezni)

2020. márc. 31. 03:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 10mg-tól nem tudok szabadulni. Próbáld napközben a 2mgSR-t, estére pedig az 1mg-osat. Így jöttem a 10mg-ra,de valahogy nem sikerül jobban csökkentenem.Nem ciki jelentkezni, de most nem fognak fogadni.
2020. márc. 31. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, pont ezért vannak az ilyen terápiák. Amúgy is, kit érdekel, hogy mi ciki és mi nem, ha az egészséged a tét.
2020. márc. 31. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi,igen most a vìrus miatt nem fognak felvenni szerintem sem.

Köszönöm a bìztatàst.

Az sr-t én is kipròbàltam de nem tudtam szedni mert zavart és teljesen depressziòs lettem.

Sajnos a frontinbòl mindig egyre több kell hogy hasson,kialakul a tolerancia,a hozzàszokàs.

Holnap hìvhatom a doktornõt,ha esegleg azt mondja hogy màr volt itt kétszer (van sok visszatérõ beteg)akkor màshova kell menni.

Èn Szombathely mellett lakom,az nem lehet jò,hogy elõször szombathelyi pszichàtria a frontin csökkentés miatt aztàn a rehab?

Persze részemrõl ez csak egy eszmefutattàs.

2020. ápr. 1. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!