Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon unom, hogy bírjam ki?

Nagyon unom, hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés

Már 1 hete itthon ülök, és nem az a baj, hogy nem találom fel magam, hanem az, hogy nem járkálhatok el itthonról, ahogy szoktam, és ettől egyre feszültebb vagyok.

Általában délig alszom, majd kaja, és leülök a gép elé, míg ismét meg nem éhezem, főzés, kaja, gépezés, edzés, majd újra gépezés. Nagyon unalmas.

2020. márc. 26. 00:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, én fél éve nem mozdultam ki, sehol nem voltam , csak kocsival a kötelező helyeken, vizsgázni, szüleimért a munkahelyre, benzinkútra, boltba se megyek be. Most az a furcsa, hogy az zavar, hogy azt nem bírják mások amit én szeretek.
2020. márc. 26. 00:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy így gondolkozol, hiszen, akinek élnek a szülei, annak egész más az élete, de nekem sem szüleim, sem testvéreim. Így már szinte elviselhetetlen a bezártság.
2020. márc. 26. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit mondjanak a fogvatartottak? Egy ember azert csak talal maganak valami elfoglaltsagot! Mert az unalom olni kepes.
2020. márc. 26. 04:19
 4/5 anonim ***** válasza:

1 hete? Én 13, holnap lesz 14 napja hogy Egyáltalán nem mentwm el itthonról, mégsem teszek ki ilyen kérdést, mert feltalálom magam. Nekem is ez megy, felkelek, iskolai órarend szerint 8tol 2ig gép előtt szopok, kaja, megint gép, mert tegnap előtt például egy 150 kérdéses feladatsort raktak a pofánkba, aminek egy része nem is a mi szakunké volt, Emiatt egész délután is a gép előtt kellett üljek.

A kérdésedből kiindulva, de,az a problémád, hogy nem találod fel magad, mert ha tennéd, annyiból állna hogy "Hát, jó lenne kimenni, DE tudom ezt csinálni itthon ugyhogy nem fontos" (nem járna rajta az agyad, mert lefoglal amit csinálsz).

Most ez a helyzet van. El kell fogadni. Ha folyamatosan mozogni kéne, az lenne a baj. Ha háborúzni kéne, az lenne a baj. Ha össze kéne tömörülni nagyobb csomópontokon, az lenne a baj.

Minden baj lenne, azért, mert a változás kikesziti az embert. Épp ezért is igaz az, hogy az az embercsoport fog mennmaradni a jovoben, aki képes lesz Jól kezelni a változást.

2020. márc. 26. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért jobb introvertáltnak lenni. Ők rá sem rántanak, még élvezik is.
2020. márc. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!