Hogyan bírjam ki a munkám, miközben nagyon depressziós, gyenge vagyok? Még csak egy hete kezdtem.
Van egy szerető családom, akikre mindig számíthattam/számíthatok, támogatnak, ugyanakkor lelkileg haldoklom, boldogtalan és céltalan vagyok. És most ez a munka... Igazából jó hely (iroda) és a kollégák is jó fejek, illetve a főnökség is nagy bizalmat fektetett belém (szerintem indokolatlanul, én nem értékelem magam semmire).
Mit kellene kezdenem magammal? Napi rendszerességgel gondolkodom a villanyoltáson...
Járok pszichiáterhez, lassan már öt éve. Szedek nyugtatót és hangulatjavítót. Anno még mielőtt először elmentem volna a pszichodokimhoz, lenyomtam jó másfél évet keményen bogyózva (Xanax), ez magába foglalt egy rövid OKJ-s tanfolyamot és a korábbi munkahelyemen eltöltött időt. Reggelenként 3-4 mg-mal kezdtem, és volt időszak az elmúlt pár évben - amíg nem dolgoztam -, hogy havonta egy hetet totál elszállva töltöttem (ekkora már a doki altal felírt nyugtatóval, Frontinnal csináltam (megvolt a menete, hogy melyik nap mennyit), illetve a hangulatjavítókat is megemeltem ilyenkor). De most nem akarom ezt az utat választani, úgyhogy inkább adok magamnak egy esélyt és elmegyek egy pszichológushoz. Ebben az opcióban tudok csak hinni, hogy segíthet rajtam.
Egyébként köszönöm, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!