Mit tegyek akkor, ha 27 évesen eljutottam életem azon
szakaszába, hogy meg akarok halni?
Figyelt kérdés
Őszintén meg akarok halni, nincs bennem félelem, egyáltalán nem félek meghalni. Fájdalommal, elkeseredéssel, csalódásokkal vagyok tele, és ezek erősebben hatnak rám, mint a haláltól való félelem. Tudom azt, ha véget vetek az életemnek, akkor véget ér a szenvedés is, és ez megnyugtat. Nyugodtság, megkönnyebbülés fog el, ha erre gondolok. Hogy miért vagyok még életben? Mert a szüleim jutnak az eszembe, hogy milyen nagy fájdalmat okoznék nekik, ha távoznék közülük. Az a helyzet, nem vagyok önző, hogy csak magamra gondoljak.
Sajnálattal tudatom, hogy fiam március 23-án elhunyt. Tudtam, hogy sokat járt fel erre az oldalra, ezért szerettem volna tudatni. Nagyon köszönöm a biztatásokat, amiket kapott, azonban súlyos depresszióval küzdött, ami legyőzte. Tudnotok kell, ez nem a ti hibátok, nem írtatok semmi rosszat, ő adta fel a harcot. Hiszek benne, hogy már egy jobb helyen van, ahol boldog, és hamarosan újra találkozni fogunk. Köszönök mindent!
2020. márc. 25. 23:14
22/29 anonim válasza:
Te jó ég :(
Pont most akartam irni hogy találjon valami gyógyszert nekem ma segitett ez.Tegnap még azt irtam ugyanezt érzem én is meg hogy Plusz hogy olyan kicsik vagyunk a végtelen univerzumhoz képest hogy mit tudnánk tenni?De mégha igy is van ennek ellenére is lehet élni.Remélem nem az én posztom járult ehhez hozzá.
2020. márc. 26. 12:28
23/29 anonim válasza:
Jó gyógyszert.
2020. márc. 26. 12:28
24/29 anonim válasza:
Ja hogy már akkor megölte magát mikor én irtam ezt.Nem tudom mi játszódhatott le a fejében még ami végül azt mondatta vele hogy megöli magát.Azt mondta hogy nem akar fájdalmat okozni a szüleinek és nem öli meg magát.
2020. márc. 26. 12:31
25/29 anonim válasza:
Hogyhogy csak most derült ki?
2020. márc. 26. 12:39
26/29 anonim válasza:
Arra gondoltam ha szólt volna ezekről nektek és nem csak ide irja meg biztos lett volna megoldás.Feladta.Pedig volt megoldás.Ilyen nincs.
2020. márc. 26. 12:44
27/29 anonim válasza:
"Tudnotok kell, ez nem a ti hibátok, nem írtatok semmi rosszat, ő adta fel a harcot. " Most olvastam ezt is közbe.Szóval duplán megnyugodtam bár az is igaz hogy más döntéséért nem lehetünk felelősek de akkor is a lelkiismeret.
2020. márc. 26. 19:57
28/29 anonim válasza:
Hát ezt most borzasztó olvasni:(
Ráadásul leírtam, hogy nekem is vannak hasonló gondolataim.:(
Jó lenne, ha ez csak valami kamu volna, nehezen tudom elképzelni, hogy egy 27 éves belépési adatait tudják a szülők a gyakori oldalra.
Ettől még persze lehet igaz. Az én öcsém 20 évesen ölte meg magát. Szóval van ilyen. Viszont nekem óriási lecke volt az, ahogy ezzel a tettével tönkretett mindent maga körül. Az anyámat, az apámat, engem...Még a gyerekem életére és a gyerekem gyerekének az életére is kihatással lesz valamilyen formában a döntése.
Nagyon sajnálom, ha mindez igaz.:(
2020. márc. 26. 20:14
29/29 anonim válasza:
Lehet csak ugyhagyta a gépét.Mivel tették tönkre az életed?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!