Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek akkor, ha 27...

Mit tegyek akkor, ha 27 évesen eljutottam életem azon szakaszába, hogy meg akarok halni?

Figyelt kérdés
Őszintén meg akarok halni, nincs bennem félelem, egyáltalán nem félek meghalni. Fájdalommal, elkeseredéssel, csalódásokkal vagyok tele, és ezek erősebben hatnak rám, mint a haláltól való félelem. Tudom azt, ha véget vetek az életemnek, akkor véget ér a szenvedés is, és ez megnyugtat. Nyugodtság, megkönnyebbülés fog el, ha erre gondolok. Hogy miért vagyok még életben? Mert a szüleim jutnak az eszembe, hogy milyen nagy fájdalmat okoznék nekik, ha távoznék közülük. Az a helyzet, nem vagyok önző, hogy csak magamra gondoljak.

2020. márc. 22. 20:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9-es. Köszönöm az őszinteségedet!
2020. márc. 22. 20:56
 12/29 anonim ***** válasza:
20%
Eljön a kaszás magától is... minek siettetni?
2020. márc. 22. 20:57
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon szívesen.

Kitartás Neked ezekben a nehéz időkben!

2020. márc. 22. 20:59
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

Hát.

Ne halj meg :D

Privátba írj, megbeszéljük!

2020. márc. 22. 21:15
 15/29 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nincs kedvem privátozni, nincs hozzá energiám.
2020. márc. 22. 21:24
 16/29 anonim ***** válasza:
Én is így érzem 42 évesen. Viszont van egy gyerekem és kutyáim, akik miatt nem tehetem meg. Úgyhogy nagyjából annyi reményem maradt, hogy elvisz a vírus. Nem félek tőle, csak a gyerekemet féltem.
2020. márc. 23. 00:42
 17/29 anonim ***** válasza:
56%

27 évesen hasonlóan érzek. Én is ápoltam a Nagymamámat, aki amúgy nevelt.

Azóta, mióta elment közülünk, semmi se volt az életemben, amiért érdemes élni. Csak tanulás és munka, más semmi.

Autista vagyok, számomra érthetetlenek az emberek, ufók - számukra pedig én vagyok az.

Nem tudok semmi jót se mondani...

2020. márc. 23. 04:09
 18/29 anonim ***** válasza:
56%

Szia,

Próbáld meg valahogy elengedni a múltat, a tanúságokat vond le, de ne engedd, hogy úgymond befolyásoljon. Kezd előröl valahogy, és némi pozitívummal és sok bizalommal.

Részvétem a múltbeli dolgok miatt.

Ne feledd hogy mindenki egyedi és pótolhatatlan. Mond magadnak, hogy erős vagy és letudod küzdeni ezt az érzéketlenséget és újra a régi tudsz lenni és nyitni az emberek felé is.

Mit mond a szíved és a lelked? Hogy boldog szeretne lenni nem? Mennyire boldog? nagyon..nagyon boldog...

Benne ott van mindig a remény, ami megerősít minket, hogy később jobb és szebbek lesznek a dolgok.

Ha a remény megvan akkor vele együtt a hajtóerő és akarat is megjön majd. Igen is erősek vagyunk és feltudunk állni, megcsináljuk magunknak, lesz munkánk, állásunk, tudunk finomat enni, jó helyekre menni, barátokat szerezni...Lassan de biztosan, mert a remény tartja a kezünket és visz előre..

Nézz motiváló videókat, kérd Istent, hogy adjon erőt és erősítsen meg, hogy új lappal tudj indulni és most már ne történjen még egyszer ilyesmi.

Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy ezek a dolgok, amiket átéltél csak megerősítenek és most már nem fognak zavarni vagy elkerülöd majd..

Valamint sétálgass néha egy picit, engedd el a gondolataidat, mint írják.. Élvezz ki a kis örömöket, zene, finom étel, bármi ami oldja a feszülstéget. Mint ahogy fent írták.

Isten megóvjon. Szép napot, remélem segít..

Itt egy motiváló videó és egy másik, ami lenyugtathat:

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

https://www.youtube.com/watch?v=pwp1CH5R-w4

2020. márc. 23. 09:37
 19/29 Kazumi-senpai válasza:
100%
Szerintem semmi kép ne legyél öngyilkos,mert mindig van egy jobb út és megoldás.Egyszer mindenkinek eljön ez a mélypont az életében és erősnek kell lenned,hogy kigyógyulj ebből.Fókuszálj a jó dolgokra,keress hobbit vagy valami. És nem utolsósorban jól teszed,hogy gondolsz a rokonaidra.Kérj tőlük és a barátaidtól segítséget és minden rendbe fog jönni.
2020. márc. 24. 13:15
 20/29 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is.Plusz hogy olyan kicsik vagyunk a végtelen univerzumhoz képest hogy mit tudnánk tenni?
2020. márc. 25. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!