Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbecsülés visszaszerzése hogyan?

Önbecsülés visszaszerzése hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyot csalódtam valakiben, teljesen összetört, a földbe taposott. Szándékosan játszott az érzéseimmel, majd megalázott.

Borzasztóan érzem magam, csak azt várom, hogy teljen az idő. Úgy érzem tényleg mintha értéktelen lennék, pont ahogy ő gondolja rólam.

Nem tudom mit tehetnék. A sablonok nem segítenek, hogy felejtsd el, lépj tovább, hidd el hogy semmi baj nincs veled stb.. nem tudom mit tehetnék. Jelenleg úgy érzem ez rosszabb, mint valami fizikai fájdalom. Beleszakad a szívem és teljesen tehetetlen vagyok.

2020. márc. 18. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Tudod, lehet most ő dobott el téged, de el fog jönni az idő, amikor a fél karját levágatná már csak egy feleannyira jó emberért mint te.
2020. márc. 18. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak az idő tudja megoldani. Ne keresd ne írogass neki, mert ha beszéltek, akkor rosszabb lesz
2020. márc. 20. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetertek az előttem szólóval.Ne keresd a társaságát
2020. márc. 21. 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el futni!
2020. márc. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!