A Divascan nevű gyógyszer tulajdonképpen antidepresszáns?
Migrén megelőzésre kaptam a háziorvostól. Napi 3-at kell szednem. A papírján szinte semmi nincs. Két mellékhatást említ csak és azok is a nagyon ritka kategóriába vannak sorolva. A vezetést sem befolyásolja.
Az összetevője az iprazochrome , ami a google szerint szerotonin antagonista, ami meg ha jól értelmezem egy antidepresszáns (SARI csoportjába tartozik)
Szedte valaki? Voltak mellékhatásai?
Nem akarnék a tudtom nélkül antidepit szedni...
Igazad van az Amytriptilin nem ssri. Rosszul mondtam. Nekem a neurologus mondta h ssri-kkel szoktak meg beta blockolokkal kezelni migreneseket (is) depressziotol fuggetlenul. Mert hogy valamiert de hat.
Franc se tudja. Mondom nem szivesen szednék kőkemény antidepiket , de ha az kell ahhoz h elmuljon a minden napi szenvedesem akkor ám legyen.
De egyenlore most a Divascanban bizom...
erről nem hallottam igazán.
de migrén megelőzésre a napi 3 divascan a legjobb, jobb, mint bármelyik antidepi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!