Mit csináljak ha teljesen elvesztettem a hitem az életben?
Szerintem ne foglalkozz annyit másokkal.
Biztosan megvannak az egyéni értékeid is.., és sosem lehet tudni mit hoz a holnap.. Nekem még érettségim sincs, és a szakmámban sem nagyon dolgoztam, mégis volt olyan időszak az életemben amikor egy sima gyárban voltam 3 műszakban, és boldog voltam. Pedig nem is volt túlságosan jó a fizetésem se. Az szerintem a lényeg hogy az ember valahogy béküljön ki magával, fogadja el magát úgy ahogy van, sok esetben rengeteg hibával, problémával együtt. Ha ez valahogy sikerül akkor több önbizalma is lesz - hiszen nem akar állandó belső harcot vívni önmagával. Ez ha jobban megy akkor kívül is látszódik az emberen, és ugyan nem akar másoknak megfelelni, de mégis lesznek akik elkezdik megkedvelni, elismerni. Vagy valami ilyesmi..
Sajnálom
Sajnos sok a rosszindulatú,gonosz,irigy ember,akik tönkre teszik a másik embert,őket el kell kerülni.
Nem kell megfelelni senkinek sem..
Igen sajnos sok rossz főnök van,aki hatalom vágyó,beképzelt,másiknak a munkáját nem értékeli pozitivan :(
Sose leszel nekik jó,bármit csinálhatsz,csak te mégy tönkre teljesen lelkileg,bele is betegszel mert úgy se fog pozitivan értékelni a főnök ha alapból negativ!
-sajnos nem lehet vele mit kezdeni :(
Kivánok neked sikereket az életben!
Párkapcsolat bonyolult dolog.
Ahhoz szintén szerencse kell hogy 2 hasonló ember egymásra találjon
A férfiak általában rosszak,kevés a jó férfi,aki szereti a Nőt és meg is becsüli!!!!
Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban lenni!
Átlag embernek érettségije és szakmája van
igen eredmény ! mert sok ember ott hagyta az iskolát,mert nem akarta kijárni nem akart tanulni,sok olyan embert ismerek..
Igen eredmény ,kivánok neked minden jót!
Nem kell másoknak megfelelned,légy jó( jó kevés ember van és nem versenyzik a másik emberrel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!