Mi lehet az oka annak hogy a libidómat majdnem teljesen elvesztettem?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Emlékszem pár évvel ezelőtt, mikor 16-17 voltam, akkor nagyon könnyen fel tudtam izgulni, elég volt csak magam elé képzelnem egy nőt akin nincsen ruha, meg szinte folyton csak a szexre tudtam gondolni. Most meg így 21 évesen pont a fordítottját tapasztalom. Egyáltalán nem tudok felizgulni, nagyon ritkán igen de akkor is nagyon nehezen. Akár egy teljes hét is el tud menni úgy hogy a szex gondolata meg se fordul a fejemben. Régen reggel mindig erekciókkal ébredtem, most meg mikor reggel felébredek nincsenek semmilyen erekcióim. Egy rendes erekciót még el tudok érni, de azt is nagyon nehezen, sok esetben már azt is csak 50%-osan. Először arra gondoltam hogy alacsony tesztoszeron szintem van, de azóta már meggondoltam magamat, mivel eléggé atletikus testalkatom van, és fizikai erőm is van, pedig most per pillanat csak kickboxolok, de fizikai erősítő edzéseket egyáltalán nem végzek. Ha alacsony lenne a tesztoszteron szintem akkor sokkal rosszab fizikummal rendelkeznék, nőiesebb lennék. Ezért gondolom hogy nem tesztoszteron szint kérdése, de nem tudok rájönni mi lehet az oka annak hogy a szex utáni vágyam majdnem teljesen eltűnt. Segítséget előre köszönöm!2018. okt. 9. 12:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kérd ki egy orvos véleményét.
2/3 anonim válasza:
A háziorvosod beutal szakemberhez. Ne szégyelld magad előtte!
3/3 anonim válasza:
Van megoldás, de egy orvos sem fog tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!