Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől vagyok depressziós?

Mitől vagyok depressziós?

Figyelt kérdés
Nincs kivel beszélnem sokszor nem tudom mit csináljak mit kezdjek magammal/az életemmel nem találom a helyem.Ért egy trauma is amit még nem tudtam feldolgozni de már előtte se találtam a helyem igaz ez csak rontott a helyzeten.
2020. márc. 10. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos valószínüleg a trauma hozta ki rajtad ezeket az érzéseket, amiket a barátaid hiánya csak tovább erősít.

De az a baj, hogy ezek nem fognak elmúlni maguktól, legfeljebb lecsendesülnek, háttérbe szorulnak, csak, hogy amikor újra padlón leszel ismét felszökhessenek.

Könnyen lehet, hogy az okok az életedben keresendők. Először próbálj azon változtatni! Van-e párkapcsolatod? Élhető-e a munkahelyed? Vannak olyan emberek akik szeretnek, megbízol bennük? Van-e stabil egzisztenciád? Vannak-e érdekes hobbijaid stb. Amennyiben, úgy érzed, hogy az életed nem olyan amilyennek lennie kéne akkor lehetséges, hogy ez a depressziód oka. Változtatni kell. Ajánlom Jordan Petersont, akinek kvázi ez a szakterülete, és ilyen típusú online tanácsadásai ezer számra vannak a neten!

Ha nem ez a baj, és úgy érzed az életed sínen van, de mégsem érzed kielégültnek magadat akkor, menj el pszichológushoz! Ha van akkor ne sajnáld a pénzt egy minél jobbra, és próbálj vele együtt te is okokat keresni.

2020. márc. 10. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Van-e párkapcsolatod? -Nincs.Azt érzem hogy először jól kell lennem.

Élhető-e a munkahelyed?-Nincs

Vannak olyan emberek akik szeretnek, megbízol bennük? Nem nagyon

Van-e stabil egzisztenciád? -Nincs

Vannak-e érdekes hobbijaid stb. -Nincs

Amennyiben, úgy érzed, hogy az életed nem olyan amilyennek lennie kéne akkor lehetséges, hogy ez a depressziód oka. Változtatni kell. Ajánlom Jordan Petersont, akinek kvázi ez a szakterülete, és ilyen típusú online tanácsadásai ezer számra vannak a neten!

2020. márc. 10. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Már néztem petersontól nekem nem segitett.
2020. ápr. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!