Mire utal az, ha egy szorongàsos, depressziós ember ilyeneket kezd csinàlni?
Figyelt kérdés
Mindentől fél màr, a nagyon erős szorongàs alakította ki nàla ezt az állapotot. De furi dolgokat talàl ki mostanàban.pl. felhívta ma a 112-es szàmot hogy jöjjenek ki, zàrjàk el a vizet, mert el fog fagyni a falban, meg néha rendőrséget emleget, mintha nagyon félne tőlük...de a tudata mégis tisztànak tűnik. Holnaptól fogja szedni a yarocent...Meg dokit is keresünk, mmint pszichológust vagy pszichoterápiàt, mert a pszichiàter, aki a gyógyszert is felírta nem nagyon beszélgetett vele..:(
Szerintetek megőrült?
2020. márc. 1. 20:57
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos...:( Nem tudom, igazàból, ő most a gyógyszerben bízik, de mondtam neki, hogy csak attól nem vàrhatja a csodàt, neki is kell érte tennie.. Súlyosabban ez az àllapot, hogy alig beszél, extrém módon szorong, olyan kettő hete àll fenn, kb. Nem tudom, ezek lehetnek-e fokozatok, hogy egy darabig a múlt történésén rágódott, de mostanra mintha a megoldàson törné a fejét.
2020. márc. 2. 00:39
12/16 A kérdező kommentje:
Màr annak alapjàn, amit ki tudunk belőle húzni...
2020. márc. 2. 00:41
13/16 anonim válasza:
Hat vegulis lehet, h enyhul. Na de extrem szorongas egy munkavesztes miatt? Veszelybe kerult a megelhetesetek is? Lehet, h ideiglenesen segitenek a gyogyszerek, mert "kitisztitjak" a fejet a szorongato gondolatoktol, de en inkabb akkor nyugtatot szednek. Mert a yarocen elso 1 honapba meg fel is erositi a tuneteket, en szedtem. Aztan volt amikor minden reggel remalmaim voltak meg fura alakokat lattam tole. 2 honapnyi kezelesbol kb 3-4 nap volt ami szamomra tenyleg javulas is volt. De ez mondjuk en vagyok, masnal mas lehet a hatas. De az 1 honap szorongaserosodes az mindenkinel van.
14/16 anonim válasza:
Fel xanax eleg lenne szerintem minden reggel. Hatha segit neki megnyugodni picit
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, sajnos a megélhetésük is veszélybe került, vagyis ő el is kezdett màr rajta nagyon hamar szorongani.
2020. márc. 2. 15:05
16/16 anonim válasza:
Szia, most jobban van…
Akkor o most munkanelkuli?
Othon van egesz nap? fontos kerdesek ahoz h egy psihiater segithessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!