Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha vettem egy...

Mit tegyek ha vettem egy drága dolgot amire már rég óta gyűjtöttem és nagyon vártam, de egy nagy csalódás volt, és most napok óta ingerlékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Vagyis igazából nem csak az a bajom, hogy nem lett jó amit vettem, hanem az is ami ennek a következménye lesz. A lényeg az, hogy van egy hangszer amin játszok és ennek megvettem elég drágán a halkított változatát, hogy tudjak otthon gyakorolni (tömblakás), de olyan rohadt hangos, hogy a szomszéd is ma üvöltözött mikor próbáltam gyakorolni. Az árából meg ennyi erővel akkor vehettem volna igazit is, eladni meg szerintem nem is fogom tudni, a másik meg hogy ezek után nem tudok itthon gyakorolni sem, és csak hetente egyszer tudok elmenni gyakorolni, és így a jövőm is bizonytalan ezt tekintve. Emiatt napok óta frusztrált és ingerlékeny vagyok. Ma például délután elaludtam, de úgy keltem fel, hogy forgolódtam az ágyban, meg az is fel tud idegesíteni ha csak valaki hozzámszól. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?
2020. febr. 27. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha neten rendelt és, akkor még elállhatsz a vásárlástól, ha még időben vagy.

Ott, ahol vetted, egy rekalmációt mindenképpen elindítanék, ha ezt úgy árulják hogy halk, akkor megtévesztettek.

2020. febr. 27. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Elárulod, milyen hangszerröl van szó?
2020. febr. 27. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Dobról, és egy cintányérszettet vettem ami állítólag "low volume". Ami igaz is valamilyen szinten, mert kb. 60%-al halkabb, de egy igazi cintányér hangjának a 40%-os fülvédő kell.
2020. febr. 27. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Normális időben kell gyakorolni, magyarul délután. Nálunk a panelban valaki trombitálni szokott, korrekt időben, engem nem zavar, akit igen, az meg költözzön családiházba.
2020. febr. 27. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Délután kezdtem el, de ahogy abbahagytam csak azt hallottam ahogy a szomszéd üvöltözik.
2020. febr. 27. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne törődj vele! Nappal nyugodtan gyakorolhatsz.
2020. febr. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!