Pánikroham tüneteinek enyhítése, hogyan lehetséges? 19/l
Idén érettségizem és pánikbeteg vagyok.
A gond,hogy nálam a rohamokat kiváltó ok,az emberek előtt való beszéd,felelés.
Eddig az összes tanár dolgozatot iratott velem,mert volt pszichiátertől felmentésem,de az érettségire nem kaptam meg,próbáltuk.🙁
Így a tanárok mondták,hogy szép lassan felelnem kell náluk is,hogy szokjam addig a helyzetet,ne ott legyen váratlan a dolog.
A legfőbb gond nem is a remegés,ájulásérzés,izzadással van,hanem a légszomjjal és a legrosszabbal, a szájszárazsággal..
Egyszerűen,ha kihívnak felelni az összes nyál elfogy a számból, és 2 szót nem bírok normálisan elmondani..
Ez ellen valami tipp,ha a többi nem is szünne meg?
Most csak 1-2tantárgyból felelek, de érettsegin 1 nap 4 tantárgy,ott kell nagy lélek erő.:(
Elotte ne a felelesre gondolj
Hanem valami masra ami megnyugtat.
Nekem is az van ha arra gondolok amit csinalni fogok akkor ra stresszelek... de am meg nem
Általában szúrópróbás felelés van, így sosem tudom minor jövök én.
Nem is gondolok rá,amint meghallom a nevem már ver is a szívem stb stb...olyan mintha hirtelen megijesztenének..
Írok mindenképp:(
Gyógyszert szedek, frontint, reggel 0,25felét és este 1teljes szemet.
Probáld tudatosítani magadban hogy ez csak beszélgetés. Ha a felelés annyira nem is, érettséginél kényelmesen ülsz azok az arcok néznek rád akik ismernek. Mosolyognak, bologatnak, próbálnak segíteni. Beszélgetsz velük. Mesélsz nekik. Gondolj arra hogy a legjobb barátnődnek mesélsz a hétvégi randiról vagy a szüleidnek a pö_csfej tanárról.
Sok sikert
Háát mivel pánikbeteg vagyok,így ma is rettegtem magyar közben,hányigerem volt végig,elsőrészt elszúrtam mert túlizgultam😞
Amennyiben meglesz a 25 pont vagyis a kettes nincs szükség szóbelire,a matek 100% hog nem lesz meg,minden érettséfin megbuktam itthon 15-6 ponttal,abból muszáj lesz.
Ha szerencsem van csak abból kell ha nem akk még a töri😕
Ha van bármi tippetek kérlek írjátok le ma is szörnyű volt😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!