Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyűlölöm a munkám, de jól...

Gernyó02 kérdése:

Gyűlölöm a munkám, de jól fizet, megéri otthagynom?

Figyelt kérdés

5 honapja dolgozok egy cégnél CNC-s -ként

Havi nettó 310-340et kapok, de már több mint 10 kilót leadtam, folyamatosan gyomoridegem van, megállás nélkül cigizek, és elég durván magamba fordultam.

Apám erőlteti hogy folytassam mert jo a penz , de szerintem csak a saját részét nézi , mivel mióta így keresek azóta sűrűn kér pénzt , mondván hogy neki nincs , és rosszul áll anyagilag. Összeköltöztem barátnőmmel közben és o is Azt mondja hagyjam ott, de félek hogy nem lesz más munkahely... 23/F

2020. febr. 20. 02:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
De miert is van gyomorideged és szívod a cigit? :D Más gyár nem jöhet szóba ahol keresnek CNC-st? Vagy konkretan ezt a munkat nem szereted? Akkor nincs mas, gyári szalagmelo nettó 130-200 között.
2020. febr. 20. 03:12
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
A szakmát gyűlölöd, vagy az adott munkahelyet?
2020. febr. 20. 03:30
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha a pénz neked többet ér, mint az egészséged, semmiképpen ne hagyd ott.
2020. febr. 20. 06:41
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Munkád még ilyen fiatalon lesz más, de egészséged nen.
2020. febr. 20. 07:03
 5/11 anonim ***** válasza:

"Munkád még ilyen fiatalon lesz más, de egészséged nem."

Ezzel csak egyet tudok érteni, nagyon jól leírja a lényeget.

2020. febr. 20. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:
hagyd ott
2020. febr. 20. 10:37
 7/11 A kérdező kommentje:
A főnökség ami kicsinál, megállás nélkül cseszegetnek hogy kevés amit csinálunk , fenyegetnek hogy nem lesz munkám ha így folytatom, nem adnak szerszámot , sokszor lapkát sem mégis elvárják hogy elképesztő idők alatt lehozzuk,másfél évig nem volt semmi termelés ezen a gépen mert nem volt se program se hozzáértő ember, másfél év alatt 4 darab munka készült el és az is rossz volt, most ott tartunk hogy maximum havi 7 darab elkészül, de ezt is keveselik
2020. febr. 20. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Keress munkát vendéglátásban. Ott ez egy közepes fizetés.
2020. febr. 20. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott! Máris keress mást.
2020. febr. 21. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
A CNC-seket keresik, kotve hiszem hogy akár fél év alatt ne tudnal tobb helyet is kipróbálni, biztos lesz olyan ami csak kozepesen lesz xar. Tessek váltani.
2020. febr. 21. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!