Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok egy elmebeteg,...

Miért vagyok egy elmebeteg, hülye? Meg akarok halni, nem lenne kár értem, az egész világ számára egy kis senki vagyok.

Figyelt kérdés

2020. febr. 17. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az egész világ szempontjából nézve minden egyes ember egy kis senki.

Az, hogy kinek ítéljük magunkat, csak és kizárólag mi magunktól függ. Ha ebből az aspektusból közelítjük meg a témát, akkor mi magunk kellene, hogy a világ közepe legyünk. Azért, mert "ÉN" önmagam vagyok, olyan, akiből több nem létezik az egész világon! Nem kell hozzá világhírű feltalálónak, vagy nem tudom minek lenni, önmagunknak kell lenni, önmagunkat felvállalni. És ezek szerint kell cselekedni, cselekedeteink alapján pedig megítélni magunkat, majd mindezt a saját elménkben tudatosítva kell tudni elfogadni a saját mivoltunkat.

Ha ezekkel szembenézel, szembesíted önmagad, akkor rá kell jöjj arra, hogy igen is kár lenne érted, attól függetlenül, hogy a világ szempontjából senki vagy.

2020. febr. 17. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Konkrétan semmit nem mondasz csak itt sírsz milyen car az életed amit senki le se car. Nem is ismerünk.

Dolgozol? Mennyit keresel? Hol laksz? Beteg vagy?

2020. febr. 17. 19:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, dolgozok, azóta nem valami leányálomba valót ami óta a konkurenciám (akik gyűlölnek engem) vették át az én pozíciómat, eddig egy házban laktam a családommal, amíg nem halt meg több hozzátartozóm is és így rámmaradt a ház, beteg nem, de sok családtagom az volt amíg meg nem halt, és van olyan is aki még most is az.
2020. febr. 17. 19:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem kár ezért a fejért. A f@@z sem törődik velem, nemhogy nem sokan, még pár ember sem gyászolna, sőt inkább örülnének neki. Gyűlöletre méltó, kis senkiházi, hülye vagyok, nem vagyok ember sem.
2020. febr. 17. 19:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Fel fogom magam akasztani, ha ennyire szar marad minden, az egész életemben.
2020. febr. 17. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

#16 A fa.szért nem mész el segíteni más, sokkal nyomorultabbaknak?

Máris lenne értelme az életednek.

2020. febr. 17. 20:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Semmit nem ér az egész, erre egyedül az öngyilkosság az egyedüli orvosság.
2020. febr. 17. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők. Erre még sosem gondoltál? :D És ők is élnek, és nem akarnak meghalni.
2020. febr. 17. 20:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját élete a legnehezebb. Tanulj a hibáidból, állj fel, porold le magad és menj tovább. Mindenki követ el hibákat. Magadnak is meg kell tudnod bocsátani. Amit elbuktál azt próbáld elengedni, csak így tudsz továbblépni. Azért mert nem vagy tökéletes még ne öld meg magad.
2020. febr. 18. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Őszintén sajnálom, hogy meghaltak közeli családtagjaid. Nekem is meghalt egy hozzátartozóm, akit végtelenül szerettem, átérzem a helyzeted, elviselhetetlen.

Ugyanakkor gondolj bele, ha ők még itt lennének, azt szeretnék, hogy életben maradj, hogy boldog légy!

Persze értem, hogy most k*rv@ nehéz boldognak lenned...

Minden ember életében vannak rosszabb és kevésbé rossz, örömtelibb életszakaszok. Amiben most te vagy, amikor végig kell néznünk szeretteink halálát, talán a legrosszabb, amit egy ember átélhet. Ugyanakkor nem szabad feladnod! Az élet temérdek lehetőséggel van tele, ki tudja, mit hoz számodra jövő! Lehet, hogy hibáztál a múltban, de mindenki hibázik, bocsáss meg magadnak. Gondolj bele: Annyiféleképpen szebbé tudod tenni ezt a világot, a saját életed és mások életét is csupán hétköznapi apróságokkal. Ha nem hallgattál szeretteidre, hát most élj olyan életet, amiért büszkék lennének rád, vidd tovább azokat az értékeket, amikben ők hittek! El tudod érni a szebb jövőt!

A munkatársaid meg sza#d le, ha kihasználtak, nem baj, legalább tanultál belőle, már nem vagy naiv, többször nem hagyod magad átverni. Sajnos sok irigy, önző ember van a világon. De a jó hírem az, hogy sok jólelkű is van: csak velük foglalkozz, őket keresd.

Egyébként a gyász feldolgozásában neken pszichológus segített, őket tudom neked is bátran ajánlani. Esetleg válthatnál munkahelyet.

És ne feledd: van miért küzdeni! Kitartás :)

2020. febr. 19. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!