Róbert dávid kérdése:
Abilify túl pörget, nyugtalan vagyok tőle elfognak múlni?
Figyelt kérdés
4 napja szedek 15mg ot az abilify ból de csak most jöttek elő a tünetek nagyon. nembirok egy helybe maradni sokáig és nyugtalan vagyok. olyan hang van hogy azt mondja "vállald bátran önmagad" meg hogy nem tetszik az embereknek mikor jobban vagyok,és ezért leütnek. miért? 29/F2020. febr. 3. 10:51
1/2 anonim válasza:
Nem is tudom hogy neked mit lehetne adni. Több kérdésedet is olvastam már.. még egyik gyógyszerről sem mondtad hogy hatott volna. Leponexet(klozapin) próbálták már rajtad? Ez az Abilify amúgy ilyen nyugtalanságot okoz igen, ez a mellékhatás nem valószínű hogy el fog múlni de azért szedjed ha már felírták.
2/2 A kérdező kommentje:
még csak 6 napja szedem, ennyi idő alatt nemvárhatok semmit. orvosom azt mondta 1 hónap is eltelhet vagy több mire elkezd hatni. Nem szedtem Leponex et mert vérvételre kell menni vele sokszor,azt meg nem akarom.
2020. febr. 5. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!