Mi a vélményetek a csodakutya.hu állításáról, hogy a kutya "terápia" javít az autisták helyzetén? Én Autista vagyok, rettenetesen idegesítenek a kutyák, nagyon nyugtalan vagyok a közelükben. Kiszámíthatatlanok és feszültséget keltenek bennem.28/a/f
Az én kisfiam is autista.
A kutyákban azt útálja, hogy megnyalják a kezét és nem szereti a kutyanyálat. Illetve magát a nyálat...
Kutyás terápiára viszont szeretett járni. Kutyás terápiát remekül kiképzett, szótfogadó, és fegyelmezett "terápiás kutyákkal" végeznek.
A terápiás kutyák nem kiszámíthatatlanok, a terápián azt csinálják, amire a kiképzőjük utasítja őket. A 45 perces foglakozáson talán ők fáradnak el a legjobban. Számukra ez nagyon komoly munka.
A kisfiamnak jót tett ez a terápia is, azóta is szívesen emlékszik vissza a két terápiás kutyára. (Azok sosem akarták megnyalni.) De mondanom sem kell, az átlagos kutyákat, azóta sem kedveli, mert nem akar nyálas lenni...
A kutyak egyaltalan nem kiszamithatatlanok, maximum azoknak akik nem ismerik oket.
Draga Kerdezo, a statisztika fogalmaval ismerkedj meg, es probald magad tavoltartani a konteos baromsagoktol. Autizmus ide vagy oda.
" Kedves kérdező, te nem autista vagy, hanem hülye. De amúgy semmi gond."
Vitasd meg ezt azzal a 3 pszichiáterrel, akik hosszas vizsgálatok során állították fel rólam ezt a diagnózist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!