Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha rámtör egy fél órás...

Néha rámtör egy fél órás rosszullét, és nagyon nyugtalan leszek, aztán alábbhagy, korábban volt pánikrohamom ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Korábban a sok stressz miatt volt egy nagyobb pánikrohamom, majd egy kisebb is. Jártam pszichológushoz, de nem kellett sokszor mennem, mivel a nem ér már akkora stressz és 90%-ban teljesen normális életet élek. Kardiológián is voltam, rosszul zár az egyik billentyűm de azt mondták ez nem gond. A legváratlanabb helyzetekben előjönnek ilyen ,, mini rohamok,, , elkezd nagyon gyorsan verni a szívem, nyugtalak leszek, úgy érzem hogy rosszul leszek.. próbálom mindig elterelni a gondolataimat, kimegyek mosdóba, hideg vizezem magamat, aztán egy fél óra múlva alábbhagy.. Az a furcsa, hogy csak munkahelyen jön elő , máshol nem. Pedig most cseréltem munkahelyet egy két hete, és nagyon jól érzem magamat, nem feszengek, nem vagyok ideges. Tudja valaki ez mitől lehet/tapasztalt valaki hasonlót?

2017. máj. 24. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Kepzeld en is normalis ember voltam, aztan megtortek az emberek, most hazajottem a szulovarosomba, es egyszeruen folyik rolam a viz, remegek a boltban, nem tudok beszelni, ingerult vagyok, mert utalok itt lenni. De ha olyan helyen vagyok, ahol biztonsagban erzem magam es olyan emberek vesznek korul akiket szeretek semmi bajom :)
2017. máj. 24. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én is ugyanígy vagyok vele. Ha itthon vagyok semmi bajom. Jó lenne valahogy kezelni ezeket a rosszulléteket :( :)
2017. máj. 24. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!