Szociális fóbia lehet?
nem szeretnék regényt írni,szóval próbálom a lényeget kiemelni :)
Rettenetesen félek az idegentől(nem az ufóktól :D),és előbb utóbb rosszul leszek.Tömegben:gyors szívverés,szédülés,hányinger,hirtelen fáradtság és "kómás" érzés.
Idegen közelében:motyogás,halk össze-vissza beszéd,félelem,fal fehérség,reszketés(picit),gyors szívverés,pillangók a gyomorban (sőt,kész állatkert a gyomorban :D)
Ezt már páran észrevették rajtam.Nemrég 6 szem közt kellett beszélni egy idegen emberrel(angolul,valami cserediákszerű program miatt volt nálunk),és elvileg olyan fehér voltam mint a fal.Barátom próbált kisegíteni és terelni rólam a témát,de muszáj volt beszélnem,meg a barátomnak is kellett segíteni(sőt kötelező volt számomra,főleg hogy kisegített)
Összehúztam magam és a szemébe sem mertem nézni(idegen szemébe soha nem merek belenézni rendesen,max.pár pillanatig)
Alapból stresszes típus vagyok,de ez már szerintem sem normális.
Szociális fóbia lehet ?Hova tudok fordulni ?
15l
Vagy kamaszkor ?
ezt nem fogod kinőni, szociális fóbia
én is ebben szenvedek és már 30 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!