Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha beveszi a lany a 72 oras tablettat akkor annak lesznek komoly mellekhatasai vagy lehetnek ebbol egyeb dolgok vagy rosszullet, stb?
Ezekben a tablettákban lórugásnyi hormon van.
Valószínű ha nem rendszeresen kapkodod befelé nem lesz tőle bajod.
Elvileg csak receptre adják ki, de gyakorlatban simán vehetsz a gyógyszertárban
Nem bántásból, de nem ártana ha egy picit a nyelvtannal is foglalkoznál és nem csak a kettyintéssel
Elöször is, elvileg csak receptre kapható, néhol anélkül is kiadják, de mivel a gyógyszerészt megbüntethetik érte, nem mindenki vállalja a kockázatot.
KomoLY mellékhatásai vannak a legtöbbször, mert egy óriási adag hormont visz a szervezetbe.
Elöfordul, hogy napokig rosszul leszel, esetleg megjön soron kivül, de sokszor utánna egy-két hónapra kimarad a menseszed.
Ez tényleg nem védekezési mód, hanem csak vészhelyzetekre való szükségmegoldás.
Kisebb kockázat a tabletta, mint a nem várt gyerek.
Amúgy meg orvos úgyis válaszol minden kérdésedre, ugyanis csak ő írhat föl.
Hát szerintem egy lány ne vegye be, ha nem kell. Ha kell, akkor meg kell, tök mindegy milyen mellékhatásai vannak, nem? Gondolom elviselsz bármilyen mellékhatást, csak ne legyél terhes. A 72 órás tabletta a legutolsó esetben van, nem védekezési eszköz, erre ne alapozz. Próbáld meg úgy irányítani a szexuális életed, hogy ne legyen rá szükséged soha, ergó védekezzetek.
Van, akinek hetekig, hónapokig komoly mellékhatásai vannak tőle, én pl. meg sem éreztem. ez egyénfüggő.
Mellesleg én elmentem a nőgyógyászhoz és felírattam, mert receptre adják ki a legtöbb helyen. Ha ahhoz nagy lány vagy, hogy szexelj, ahhoz is legyél nagy lány, hogy elmenj egy orvoshoz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!