Ti milyen esetben lennétek öngyilkosok?
Én akkor ha a közvetlen szeretteim halálos betegek lennének vagy meghalnának.
Vagy ha kiderülne rólam hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok.
Vagy ha mondjuk baleset vagy bármi miatt le kéne amputálni az egyik végtagomat.
Na ilyen esetekben az lennék.
Mindig is volt bennem valami belső gát, ami miatt sosem jutottam el durva kísérletig, de sokat gondoltam rá, leginkább az a gát az hogy a szüleimnek ne okozzak fájdalmat.
De ha a fenti dolgok megtörténnének akkor úgy érzem hogy ez a gát végérvényesen átszakadna és biztos csinálnék magammal valamit amit nem élnék túl, nem érdekelne hogy utána ők már miért nem tudják felvenni velem a kapcsolatot...
Ilyen dolgok járnak ma a fejembe..
23/L
Szinte nincs olyan nap évek óta,hogy ne gondolnék az öngyilkosságra.
Hogyan csináljam,mikor,hol?
Egyszerüen nem látok más megoldást,mert alaposabban átgondolva sem látok változást.
Eljött az idö számomra,hogy már semmi sem ad örömet az életemben.Na nem mintha közeli ismerös lenne.
Soha senkinek nem tudom elmondani ezeket a dolgokat. Nem is lenne hozzá bátorságom,na meg aztán kit érdekel?!
Nincsennek barátaim és senki sem akit ez érdekelne.
Nem vagyok beteg,nem vagyok gyenge,csak a lelkem van darabokban. De gyáva vagyok,mert még itt vagyok. f25
Mint mindenki, ha jogosan vagy nem igazán indokoltan, de elveszti a reményt.
Bennem az elmút néhány évben tudatosult, hogy semmi reményem nincs már élni.
Sajnos nem lettem még öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!