Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség. Mi lehet ez? Pánik?

Segítség. Mi lehet ez? Pánik?

Figyelt kérdés

1éve volt pánikbetegségem, és azota mostanában előfordul megint, hogy azon töprengek éppen miben fogok meghalni.

És nem tudom, hogy ettől-e de, olyan tompább az agyam. Mármint, néha elgondolkodok és elfelejtem mit hova tettem, mint ha az agyam mindig máshol járna, vagy le lenne merülve.

Illetve a pánikbetegséggel egy időbe abba hagytam a sulit, és nem tanultam semmit, illetve irtó sokat gépezek(napi 4-5ora, és érzem hogy utána is igy kóválygok.

Meg mint ha a szemeimből indulna ez a koncentráció zavar. Lehet hogy, hogy a sok gépezéstől, meg a stressz okozza ezt.Meg néha ilyen mint ha gomboc lenne a torkomba. Megint visszajött a pánik, meg a sav??? 1éve volt teljes kivizsgálás a pánik miatt, minden negatív. Meg 2hete hőtérkép, meg vitamin vizsgálat, egyedül kis magnéziumot kell pótolni. És a szemem miatt a fejem is többet fáj. avyg nem tudom hogy amiatt-e. Szerintetek??? Újra a stressz+a sok gép??? Vagy, hoyg nem tanulok már, és letompult?? Esetleg szervi valami?

2010. júl. 22. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos jó a diagnózisod. Ez pánikbetegség.
2010. júl. 22. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
nem feltétlen pánikbetegség. elképzelhető a meleg és asok gépezés. ahogy itt olvastam nem túl stresszesek a napjaid, nem tudom hogy jön ide a stressz. elképzelhető hogy rossz a szemed, esetleg a monitorod. pihenj sokat, járj frisslevegőre.
2010. júl. 22. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nb1-es focista vagyok. Van elég stressz+félek, hogy én is meghalok mint sok játékos a pályán. De viszont ez az életem, ebből keresem a kenyerem, és eddig nem is féltem. És a pániktól lehet tompa az agy is?
2010. júl. 22. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:

"az agyam mindig máshol járna, vagy le lenne merülve."

Mintha csak magamat hallanám...

Véletlenül nem az ADHD betegséged van?

[link]

2010. júl. 22. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha voltál már pánikos, te is tudod, hogy az máshogy jelentkezik.
2010. júl. 22. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
a pániknak 2 oka lehet: vagy az egyedülléttől való szorongás vagy elfojtott düh. jellemző rád valamelyik? Ha igen, akkor abban kell változtatnod. Sok sikert!
2010. júl. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!