Mi legyen maradjak pszichodrámám és lehet kidobom a pénzt vagy menjek pszichológushoz, vagy mi lenne a jó megoldás?
# 2
Én nagyon nem merek tenni semmit sem,már az életemmel kapcsolatban a jövőtől is rettegek a fejemben már előre el is dőlt,hogy szar lesz az egész életem és lépni sem merek semerre sem vagyis beszorultam a komfortzónámba,ismerkedés sem nagyon megy ha valaki nem old fel akkor nem megy max ha meg kell kérdezni,hogy mi merre van akkor le merek szólítani embereket.AS pszichodrámán is először nagyon be voltam parázva bár még most sem vagyok feloldódva de mivel azért megszoktam az embereket akik ott vannak úgy kicsit nyitottabb vagyok,de úgy érzem nekem nem használ semmit a többiek akik pl megerősítéseket keresnek a családjukkal vagy a férjükkel kapcsolatban,vagy éppen valami munkahelyi konfliktusuk van vagy esetleg meghalt valakijük vagy az anyuk beleszól mindenbe vagy elvált rajtuk látok némi változást de magamon semmit.
A pszichológus egy kalap kaki.
Én is 1 évig jártam hozzá, elmondod mi a gond, ő pedig ad egy tanácsot, egy olyan ember aki nincs is benne a te helyzetedben. Ez pont olyan mikor a környezetedben lévők azt mondják, hogy a depresszió fejben dől el, mint a pánikbetegség is. Én is így voltam egy ismerősömmel, mindig próbáltam neki így segíteni, mondtam neki, sz-rjon le mindent, ne vegyen semmit a szívére, és ne szedjen gyógyszert, gondoltam én aki nem volt ebben a helyzetben, most meg én is benne vagyok, így már másképp látom én is.
Szerintem keress fórumot, vagy olyan emberekkel találkozz akik hasonló dolog miatt alakult ki a depresszió, sokkal jobb egy olyan emberrel megbeszélni, aki már átélte azt a helyzetet amiben benne vagy.
# 4
Hát az én fejemben sajnos nagyon eldőlt valami.A pszichodránma ahova járok egyenlőre ott is hasonló emberek járnak bár lehet nekik enyhébb gondjaik vannak vagy vegyesek,emberek közt vagyok ott fel merek oldódni de még azért most is szégyellem magam kicsit köztük a helyzetem miatt,de ők nem ítélnek el az biztos.
# 6
Hát most már nem tudom,lehet minden csak kidobott pénz.
# 8
Kicsit tanácstalan már rám akart akaszkodni ilyen önbizalom mentor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!