Van erre megoldás?
Egész életemben, mióta diagnosztizaltak epilepsziával, az iskolában verbális es fizika bántalmazás áldozata voltam (összesen 11 évig), az apám teljesen eltolt magától, mivel a gyogyszereim lelassitottak mentálisan anyam pedig érzelmi zsatolássa nevelt, folyamatosan éreztette velem azt, hogy nem vagyok eleg jo, nem kellett volna megszületnem mert ezzel elrontotta az egesz életét. Mindig az ocsemet szerettek jobban de ezt régen elfogadtam már. Az ellenkező nemmel való kapcsolatom meg inkább rontott a helyzeten. Megalaztak, megprobaltak megeroszakolni ketszer( egyszer egy parkban egy srác, egyszer meg ismerosok terveltek ki hogy négyen felcsalnak magukhoz aztan....) sosem voltam senkivel amiatt, a parkos sráccal volt az első es egyetlen kozelebbi kontaktusom 18 évesen, azt sem akartam. Az a két ember akibe szerelmes voltam, mind a kettő otthagyott és játszott velem. 2018 nyarán depresszioba estem, a 'barátaim' otthagytak, mert túl negatív voltam nekik, nem tudták kezelni. Teljes érzelmi tompasag allt be nálam, és tele voltam ongyilkos gondolatokkal,egyetemre se jártam be, majdnem ki is rúgták miatta, de egyszerűen nem volt semmi eletkedvem. Üres voltam. Pszichológushoz nem járhattam, nem tudtam fizetni magamnak, a szüleim pedig természetesen nem segitettek. Nagy nehezen sikerült legyőznom a depressziot, több mint egy évbe telt ugyan,de sikerült viszont nem tudok bízni az emberekben. Nem tudok szeretni, képtelen vagyok ismerkedni, randizni, kényelmetlenül érzem magam férfiak társaságában, bár valamilyen szinten vágyok egy kapcsolatra 21 éves vagyok, de nem megy. Úgy érzem hogy soha tobbet nem fogok tudni beleszeretni bárkibe, megengedni valakinek hogy hozzám érjen, egyenesen rettegek attól hogy valaki megcsókol, mert ott van bennem az hogy úgyis csak bántani akar, kihasználni és eldobni.
Hogy tudnék ebből kijonni? Ezen változtatni? Próbáltam, de eddig nem sikerült,csak rosszul éreztem magam, ha férfiakkal(valami miatt nem vonzódok 30 alattiakhoz) beszélgetek, vagy elhivnak randira. Egyszerűen nem tudom, hogy lehetnék ezen túl
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!