Nem bírom tovább hogy csak egy senki vagy, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 15:24
11/13 anonim válasza:
Nekem is volt egy szörnyű exem. D:
Egyébként nekem Csivettka videói adtak sok erőt. Rengetegszer beszél olyan pasis témákról, ami neked is a bajod most.
12/13 anonim válasza:
" A mostani barátnőjét nem veri át, hát persze csak engem tud mindenki semmibe venni. Akármit csinálok egy férfinek se leszek sose jó, mint a többség."
Féltékeny keserű panaszkodás, áldozatszerep. Na ez tényleg nem vonzó, dolgozz kicsit magadon, nem mások miatt magad miatt, és próbáld már kicsit szeretni magad, mert végső soron nem másoknak nem vagy elég jó, hanem te nem vagy képe szeretni amgad, aki pedig magát se tudja szeretni az nem fogja elhinni másnak sem hogy képes rá. Először hidd el magadról hogy szerethető vagy, és gyere ki a másokra mutogató áldozatszerepből, hátráltat.
13/13 anonim válasza:
12# na ott a nagy igazság. Amíg magadat nem szereted, addig képtelen leszel elhinni, hogy más szerethet. Szeresd magad, babusgasd magad, öleld át magad, simogasd meg a buksidat, mondd a tükörbe szeretlek, próbáld ki az önzetlen tiszta szeretetet átadni magadnak. Agykontroll segíthet önmagad megszeretésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!