Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánik roham utáni szorongás?

Pánik roham utáni szorongás?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne ,hogy akinek pánik rohama volt és szorongásai lettek azok tudnak utazni és ha igen akkor mire lehet számitani?

Úgy értve milyen érzelmeket váltki a hosszabb időre el utazás? (nem nyaralni, hanem dolgozni)

2020. jan. 7. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a dolgot. Pánik roham után elkell menni orvoshoz, kezeltetni kell magad, és aztán mehetsz dolgozni. Vagy nem így gondolod?
2020. jan. 7. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Félsz az újabb pániktól?
2020. jan. 7. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Fél évig jártam orvos hoz ugyan ennyi ideig szedtem gyógyszert és lószart sem ért az orvos csak a pénzt szedte!

Már két éve nem utaztam külföldre és mivel amikor pánik rohamom volt külföldön dolgoztam ,és attól félek ,hogy ha újra kimegyek akkor újra jönne a pánik vagy a szorongás.

Így itthon már jól érzem magam ,dolgozok néha elmegyek discoba is emellett járok futni.

De visszatérve a kérdésemre ,hogy milyen érzéseket váltki abból aki szorong és külföldre megy?

2020. jan. 7. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Jah és ha felmerül benned a kérdés ,hogy miért akarok ennyire külföldre menni dolgozni?

Nos azért mert Ukrajnában élek ,itt a havi fizetés 60 000 ft kb annyira elég hogy egy házaspár ne haljon éhen a számlák mellett.

2020. jan. 7. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es

Ahogy azt Móricka elképzeli.

Ez nem megfázás, hogy 1 hét után megyünk majd szépen megint.

2020. jan. 7. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazad van 5 ös. Valóban nem influenza, én csak tudom. Pánikbeteg voltam. Kb. 6 hónap alatt kezeltek ki a pszichiátrián. Azóta nyoma sincs. Ezért mondom, hogy ezzel orvoshoz kell menni. Ha nem mégy el, úgy maradsz. Hogy mire fejlődik végül azt nem tudom, és nem is akarom megtudni. Ja és azt se, hogy milyen szar külföldön pánikbetegnek lenni. A kérdezőnek meg ha odahaza már jól el van, kezelzesse magát, és csak akkor induljun útnak...Gyógyulást kívánok neki
2020. jan. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!