Pánik roham utáni szorongás?
A kérdésem az lenne ,hogy akinek pánik rohama volt és szorongásai lettek azok tudnak utazni és ha igen akkor mire lehet számitani?
Úgy értve milyen érzelmeket váltki a hosszabb időre el utazás? (nem nyaralni, hanem dolgozni)
Fél évig jártam orvos hoz ugyan ennyi ideig szedtem gyógyszert és lószart sem ért az orvos csak a pénzt szedte!
Már két éve nem utaztam külföldre és mivel amikor pánik rohamom volt külföldön dolgoztam ,és attól félek ,hogy ha újra kimegyek akkor újra jönne a pánik vagy a szorongás.
Így itthon már jól érzem magam ,dolgozok néha elmegyek discoba is emellett járok futni.
De visszatérve a kérdésemre ,hogy milyen érzéseket váltki abból aki szorong és külföldre megy?
Jah és ha felmerül benned a kérdés ,hogy miért akarok ennyire külföldre menni dolgozni?
Nos azért mert Ukrajnában élek ,itt a havi fizetés 60 000 ft kb annyira elég hogy egy házaspár ne haljon éhen a számlák mellett.
1-es
Ahogy azt Móricka elképzeli.
Ez nem megfázás, hogy 1 hét után megyünk majd szépen megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!