Mi értelme van élni?
Én Istenben találtam meg az életem értelmét. Ő adja meg az igazi válaszokat a legkétségbeejtőbb kérdéseimre. Nélküle el sem tudom képzelni, hogy mi értelme van bárminek is. Ő általa tudom látni a helyes szemszögben életem minden területét.
Kozmikus léptékű kérdésedben meg is válaszoltad magadnak.
gublug #4 összefoglalta:
„Materialis szempontbol nincs ertelme. Ha a halal utan nincs semmi akkor felesleges barmi is. Nem tudom miert nem lesznek a materialistak ongyilkosok mar most? Hisz mindegy h 20 evet vagy 80-at elvezed az eletet ha utana ugysincs semmi.”
Mivel nem vagy vallásos, nincs megnyugtató magyarázat. Ha az evolúcióelmélet helytálló, akkor a véletlenek sorozatán keresztül jutottunk idáig. És íme, a tudatra ébredt anyag hosszú ideje kitartóan keres racionális okot a létezésére… Sajnos úgy tűnik, hogy hiábavaló a próbálkozás. Azt tanácsolom, hogy olyasvalakit keress, aki – igazoltan – a saját akaratából született meg. Ő tudni fogja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!