Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyen mértékű pózerságnak...

Az ilyen mértékű pózerságnak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam pár rági haverommal szóval elmentün beszélgetni és meginni pár pohár sört. Már mikor beléptünk felfigyeltem egy lányra. Nagyon szép volt az pedig nagyon imponált, hogy hosszú csizmát és Five Finger Death Punch-os pólót viselt. Pár perc múlva gondoltam oda is megyek hozzá de előtte berakok a "zenegépből" egy FFDP számot. Mi után betettem a zenét az a lány aki ennek a zenekarnak a pólóját hordta megszólalt "Mi ez a szar?". Végül nem mentem oda de az egyik haverom a röhögés után elmesélte, hogy ő egyszer egy Wu-Tange-es sapkát hordó lányhoz ment oda egy elégé ismert idézettel a csapattól az nem volt képben semmivel.

2019. nov. 30. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

ezen jot nevetem :D

a csajszi felvette a polot mert ez a ,,trend" AC/DC plot sem azért hordanak manapság mintha egy zenét is ismernének tölük hanem azért mert ,,jaj nézd mi van rajtam"

2019. nov. 30. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Ez jó vót
2019. nov. 30. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Aki ffdp, AC/DC, Metallica, Ramones, Rolling Stones, Disturbed pólót vagy egyéb mainstream banda merchet hord, az a legtöbb esetben pózer. Legalábbis tapasztalataim szerint. Viszont olyannal még nem találkoztam aki mondjuk Death Angel, Venom, Bathory, Slayer, Exodus, Cannibal Corpse (vagy még felsorolhatnék 100 bandát) pólót hord és nem tud mondani legalább 3 számot tőlük
2019. nov. 30. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Ezt én se értettem soha.

Nekem is vannak bandás pólóim (Skillet, Green Day, Cage the Elephant, Panic! At The Disco, Imagine Dragons) de őket ismerem és nagyon szeretem, ha tudok, a koncertjeikre is kimegyek.

Gyakran látok iszonyat jól kinéző AC/DC, Rolling Stones pólókat, de tudom, hogy kb 3 számot ismerek és szeretek tőlük, ezért "nem érezném jogosnak", hogy az ő lógójukkal sétálgassak, amikor még a bandatagok nevét se tudom.

Ne törődj az ilyenekkel, vagy ha nem bírod szó nélkül hagyni, akkor égesd be őket annyival, hogy "Mit szólsz hozzá, hogy X kilépett? Szerinted Y jól fogja pótolni a helyét?", "Melyik a kedvenc albumod?"

L

2019. nov. 30. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy egy barátnőjénél tölt egy pár napot, és az kölcsönadta neki a pólót.
2019. nov. 30. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
A bandás pólók nem mindenkinek szent tárgyak. A kiscsaj felvette, mert tetszett neki, nem olyannagy ügy. Nekem is volt régen egy pólóm, amit egy turiban megvettem, mert nagyon jól nézett ki. Évekig hordtam, aztán kiderült, hogy valami gagyi elektronikus zenész emblémája volt rajta. Én mindigis rockot hallgattam (Pearl jam, Alice in chains, Soundgarden, Audioslave, System of a down, Tool...stb), mégsem égettem el rituálisan azt a pólót, mert tetszett a mintája.
2019. nov. 30. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Nekem eszembe sem jut utánanézni, van-e bármi jelentése annak, ami a ruhámon van. Szóval emiatt nem mentél oda?:)) Hány éves vagy, 13?
2020. jan. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!