Az ilyen mértékű pózerságnak mi értelme van?
ezen jot nevetem :D
a csajszi felvette a polot mert ez a ,,trend" AC/DC plot sem azért hordanak manapság mintha egy zenét is ismernének tölük hanem azért mert ,,jaj nézd mi van rajtam"
Ezt én se értettem soha.
Nekem is vannak bandás pólóim (Skillet, Green Day, Cage the Elephant, Panic! At The Disco, Imagine Dragons) de őket ismerem és nagyon szeretem, ha tudok, a koncertjeikre is kimegyek.
Gyakran látok iszonyat jól kinéző AC/DC, Rolling Stones pólókat, de tudom, hogy kb 3 számot ismerek és szeretek tőlük, ezért "nem érezném jogosnak", hogy az ő lógójukkal sétálgassak, amikor még a bandatagok nevét se tudom.
Ne törődj az ilyenekkel, vagy ha nem bírod szó nélkül hagyni, akkor égesd be őket annyival, hogy "Mit szólsz hozzá, hogy X kilépett? Szerinted Y jól fogja pótolni a helyét?", "Melyik a kedvenc albumod?"
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!